VIDEO: Ni Pirlova golčina nije donijela pobjedu Juventusu u gradskom derbiju, napadač Chieva razveselio Romu

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 26.04.15. | 16:58

Pirlo je još jednom pokazao zašto je kralj slobodnih udaraca.

'Stara dama' se ne mora brinuti zbog izgubljenih bodova, barem što se pozicije na tablici tiče, ali nikada nije lijepo izgubiti u gradskom derbiju. Torino je, s druge strane, ovom pobjedom ostao u igri za 5. mjesto koje vodi u Europu sljedeće godine.

A počelo je dobro za Juventus. Andrea Pirlo je u 35. minuti pokazao zbog čega je jedan od posljednjih nogometnih umjetnika. Dosuđen je slobodni udarac za Juventus, Pirlo je namjestio loptu na 18-19 metara od gola, prebacio živi zid i smjestio je doslovno pod vratnicu. Golman Torina Padelli mogao je samo zapljeskati velemajstoru.

No, vrlo brzo su pljeskali i domaći navijači. Darmian je potvrdio kako je ove sezone u sjajnoj formi te je u zadnjoj minuti prvog poluvremena dao gol na asistenciju Quagliarelle, a ovaj dvojac je u 57. samo zamijenio uloge – ovaj put je asistirao Darmian, a Quagliarella nije imao problema smjestiti loptu iza Buffona.

Lazio nije uspio iskoristiti jučerašnji poraz Rome kod Intera. Rimljani su poveli preko Klosea u 45. minuti, a radost navijačima Chieva, ali i Rome donio je Paloschi u 75. minuti.

Mato Jajalo je zbog kartona propustio susret kojeg je Palermo izgubio kod Parme, a Sassuolo nije konkurirao za uzbudljivu utakmicu koju je Sassuolo izgubio kod Verone koja je od 17. minute igrala s igračem manje, ali je neuništivi Luca Toni još jednom pokazao da nije izgubio osjećaj za gol.

Serie A, 32. kolo:

Atalanta – Empoli 2:2 (Gomez 43', Denis 90'/Saponara 41', Maccarone 60')
Genoa – Cesena 3:1 (Bertolacci 38', Perotti 45'-11m, Pavoletti 53'/Carbonero 69')
Lazio – Chievo 1:1 (Klose 45'/Paloschi 75')
Parma – Palermo 1:0 (Nocerino 22'-11m)
Torino – Juventus 2:1 (Darmian 45', Quagliarella 57'/Pirlo 35')
Verona – Sassuolo 3:2 (Gomez 30', Toni 63', 71'/Moras 35'-ag, Floro 89')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Andrea Pirlo

Ostale Vijesti