Screenshot
Screenshot

VIDEO Neymar se svađao pa napucao protivnika, Al Hilalu samo bod protiv Uzbekistanaca

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 18.09.23. | 22:30

Izbjegli su poraz u 100. minuti.

Senzacija na startu azijske Lige prvaka. Bogati Al Hilal remizirao je na domaćem terenu u Riyadu 1-1 protiv uzbekistanskog Navbahora, a kako je susret tekao, mogu biti sretni što su izbjegli potpunu blamažu jer su izjednačujući pogodak postigli u 10. minuti sudačke nadoknade.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Problem za Al Hilal su pravila u azijskoj Ligi prvaka, koja dozvoljavaju najviše pet stranih igrača u momčadi. Jorge Jesus odlučio se za Mitrovića, Neymara, Malcoma, Michaela i Rubena Nevesa, ostavivši van sastava Sergeja Milinković Savića, Kalidoua Koulibalyja i Bona.

Hladan tuš za bogati saudijski klub stigao je početkom drugog poluvremena, kada je Abrorbek Ismoilov provozao braniča Al Hilala i uposlio Tomu Tatabadzea. Gruzijac je u maniri vrhunskog strijelca matirao Mohammeda Al Owaisa, junaka pobjede Saudijske Arabije nad Argentinom na Mundijalu u Kataru.

Napadao je Al Hilal još dugo prilično jalovo, a da nije bilo ogromne sudačke nadoknade od 14 minuta, ne bi ni izbjegao poraz. Za to je zaslužan Michael kao asistent, odnosno Ali Al Bulayhi kao strijelac pogotka za 1-1.

Golove s utakmice možete pogledati OVDJE (Sportklub).

Najveća zvijezda na terenu - Neymar - odigrao je cijelu utakmicu, ali umjesto nogometnim vještinama, iskazao se incidentima. Prvo se porječkao sa sucem, da bi se potom sukobio i s protivničkim igračem, kojeg je odgurnuo i napucao loptom, za što je zaradio žuti karton. (I.M.)

Prigovor Neymara sucu možete pogledati OVDJE (Sportklub)

Sukob s protivničkim igračem možete pogledati OVDJE (Sportklub)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Al HilalNeymarAzijska Liga prvaka

Ostale Vijesti