Spartak Trnava
Spartak Trnava

VIDEO Nekadašnji dinamovac postao prvo pojačanje Spartak Trnave: "Radujem se novim izazovima"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 03.01.24. | 17:46

Putovao je iz Dinama na posudbe pa na kraju završio u Zmijavcima, a sada je potpisao za slovačkog prvoligaša

Spartak Trnava u srijedu je predstavila prvo pojačanje pred proljetni dio lige. Klub je postigao dogovor s hrvatskim veznjakom Tomislavom Krizmanićem.

Ovaj 22-godišnji veznjak nekadašnji je član zagrebačkog Dinama, gdje je prošao mlađe kategorije te 2019. i 2020. bio član momčadi koja je dvaput stigla do četvrtfinala Lige prvaka mladih. Pri tome je sudjelovao u eliminaciji minhenskog Bayerna u osmini finala. Osim toga, odigrao je 47 utakmica za hrvatsku mladu reprezentaciju, a u sezoni 2019./20. bio je član momčadi Dinama koja je osvojila prvenstvo, iako je kao 18-godišnjak upisao samo jedan nastup.

Sezonu 2022./23. proveo je na posudbi u Rudešu, a vratio se nakon godinu dana, ali je prošlog ljeta promijenio dres i na jesen zaigrao u Croatiji iz Zmijavaca. Ove sezone odigrao je 15 utakmica, a od proljetnog dijela nosit će dres Trnave.

"Radi se o mladom, talentiranom nogometašu koji može igrati na svim središnjim pozicijama, ali i krilu. Prošao je zagrebačku akademiju, ima jako dobre nogometne navike. Dobro čita igru, ima dobar prvi dodir i odličnu završnicu. Želimo mu dati priliku da se dokaže u našoj momčadi, a kada se učvrsti i etablira u vrhunskom natjecanju, produžit će mu se ugovor na još jedno razdoblje," rekao je trener Michal Gašparík za službene stranice kluba.

Tomislav je, pak, u službenom videu rekao da se raduje novim izazovima. (eg)


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Spartak TrnavaZimski prijelazni rokZimski prijelazni rok 2024.Tomislav Krizmanić

Ostale Vijesti