Screenshot
Screenshot

VIDEO Nastavlja se sjajna forma hrvatskog napadača: Četvrtim pogotkom u prvenstvu presudio je Kaiserslautenu!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 12.11.23. | 16:35

Ove sezone je već oduševio u DFB-Pokalu kad je zabio dva pogotka RB Leipzigu, ali njegova momčad ipak nije uspjela kreirati senzaciju.

Nogometaši Wehena upisali su svoju četvrtu uzastopnu pobjedu u Bundesligi 2! Nakon Osnabrücka, Hanse i Fortune Düsseldorf, sad su na domaćem terenu bili bolji i od Kaiserslautena. Konačan rezultat bio je 2-1, a pogodak odluke za novog njemačkog drugoligaša postigao je hrvatski napadač Ivan Prtajin!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Gosti su poveli u 39. minuti preko Rittera te su na predah otišli s minimalnom prednošću. No, u nastavku se dogodio preokret do kojeg je domaćin stigao već u uvodnih 20 minuta. Prvo je u 51. minuti Batzner zabio za 1-1, da bi onda u 65. minuti Ivan Prtajin postavio, ispostavilo se kasnije i konačnih, 2-1.

Zadraninu je ovo bio šesti pogodak u sezoni i četvrti u Bundesligi 2. Prošle sezone je s Wehenom izborio ulazak u drugi rang njemačkog nogometa, a iako su interes za njegovim uslugama pokazali i neki drugi klubovi, čelni ljudi Wehena su bili odlučni u namjeri da ga zadrže te su s 27-godišnjim Hrvatom potpisali novi trogodišnji ugovor.

Prtajin je ove sezone već osvanuo na naslovnicama brojnih sportskih medija u Njemačkoj kad je u DFB-Pokalu zabio dva pogotka RB Leipzigu, ali je njegov Wehen ipak na kraju upisao 3-2 poraz.

Spomenimo kako je za Wehen u ovoj utakmici Prtajin igrao do 83. minute, dok je Franko Kovačević u igru ušao točno 10 minuta ranije. Na drugoj strani, Nikola Soldo je u igri bio do 87. minute.

Od ostalih utakmica u Bundesligi 2 valja istaknuti 1-0 domaće slavlje Greuther Fürtha protiv Fortune Düsseldorf te 2-1 gostujuću pobjedu Hanse protiv Magdeburga.

Pogodak Prtajina za 2-1 pogledajte OVDJE (Sportklub)


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ivan PrtajinWehen WeisbadenBundesliga

Ostale Vijesti