VIDEO: Nastavlja se kriza Intera, kiksao u Milanu od potopljenog fenjeraša!

Vrijeme Čitanja: 3min | sub. 04.04.15. | 17:29

Odigrano je sedam utakmica 29. kola talijanske Serie A, Inter ponovno nije uspio slaviti, a sjajnu seriju je nastavio Lazio koji tako i dalje opasno prijeti drugoplasiranoj Romi.

Inter nije uspio pred domaćim navijačima upisati pobjedu protiv posljednje momčadi talijanskog prvenstva. S Parmom je odigrao samo 1:1 i tako nastavlja lošu seriju i mini krizu koja traje od kraja veljače kada je milanska momčad ubilježila posljednju pobjedu. Od tada je u šest utakmica bez slavlja.

A danas je u Milanu sve krenulo dobro za domaći sastav.

Guarin je u 25. minuti doveo Inter u vodstvo, no Parma je uspjela pred kraj prvog poluvremena postići pogodak za izjednačenje. Bilo je to u 44. minuti.

Marcelo Brozović je za Inter odigrao cijelu utakmicu, dok je Mateo Kovačić u igru ušao u drugom poluvremenu.

Parma je i u studenom bila 'crna mačka' za Inter. Slavila je na domaćem terenu 2:0, a danas je uspjela otrgnuti bod. Barem nešto kada je već jasno da će seliti u niži rang talijanskog nogometa. Inter je ubilježio 11. remi, ostao je na devet pobjeda i isto toliko poraza i zadržao je deseto mjesto sa 38 bodova, koliko ima i devetoplasirana Genoa.

Genoa također danas nije uspjela doći do pobjede. Podijelila je bodove s Udineseom, odigravši 1:1 pred svojim navijačima. De Maio je u 19. minuti osigurao Genoi vodstvo, a gosti su u 68. minuti uspjeli postići pogodak za izjednačenje. Strijelac je bio Thereau. Za Udinese je do 73. minute igrao Stipe Perica.

Od ostalih zanimljivih susreta treba izdvojiti 2:1 pobjedu Milana na gostovaju kod Palerma. Cerci je u 37. minuti zabio za vodstvo Milana, Dybala je u 72. minuti izjednačio iz penala, pobjedu gostima osigurao je Menez u 83. minuti. Za Palermo je do 89. minute igrao Mate Jajalo.

Milan je ubilježio desetu pobjedu ove sezone i nakon 29 kola je osmi na ljestvici, s tri boda više od Genoe i Intera, a jednim manje od sedmoplasiranog Torina, koji je danas također s 2:1 slavio na gostovanju kod Atalante. Taj je susret riješen za 40 minuta kada je torinska momčad već vodila 2:0.

Trećeplasirani Lazio je bio uvjerljiv na gostovanju kod momčadi iz donjeg dijela ljestvice Cagliarija kojeg je svladao s 3:1 i tako nastavio sjajnu seriju od sedam uzastopnih pobjeda i još uvijek je za petama drugoplasiranoj Romi za kojom zaostaje samo jedan bod. Klose je u 31. minuti zabio za vodstvo gostiju, Sau je izjednačio početkom drugog poluvremena, a potom je Biglia u 60. minuti bio precizan s bijele točke za 2:1 Moglo je devet minuta kasnije biti i 3:1, ali je isti igrač promašio drugu priliku iz penala. No, zato je Parolo u sudačkoj nadoknadi postavio konačnih 3:1. Duje Čop je za domaćine zaigrao od 79. minute.

12. Sassuolo našeg Šime Vrsaljka, koji je igrao do 81. minute je s minimalnih 1:0 bio bolji od 16. plasiranog Chieva, dok su najefikasniju utakmicu odradili Verona i Cesena. U tom je susretu palo čak šest golova. Verona je vodila 3:0 golovima Tonija u trećoj i 62. minuti te Gomeza u 30. minuti, a Cesena je uspjela doći do boda u posljednjih 30 minuta igre. Strijelci su bili Carbonero, Brienza i Succi.

Serie A, 29. kolo:

Atalanta - Torino 1:2 (Pinilla 74'/Quagliarella 20', Glik 39')
Cagliari - Lazio 1:3 (Sau 50'/Klose 31', Biglia 60' 11m, Parolo 90+2')
Genoa - Udinese 1:1 (De Maio 19'/Thereau 68')
Inter - Parma 1:1 (Guarin 25'/Lila 44')
Palermo - Milan 1:2 (Dybala 71' 11m/Cerci 37', Menez 83')
Sassuolo - Chievo 1:0 (Berardi 23')
Verona  - Cesena 3:3 (Toni 3', 62', Gomez 30'/Carbonero 70', Brienza 77', Succi 81')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

InterParmaSerie A

Ostale Vijesti