Reuters/Paul Childs
Reuters/Paul Childs

VIDEO Nakon Liverpoola doma izgubio i Arsenal, City na plus dva!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 14.04.24. | 19:43

Veliki tjedan za Manchester City u Europi i Engleskoj, no veći tek slijedi

Nogometaši Arsenala i Liverpoola doživjeli su šokantne domaće poraze u susretima 33. kola engleskog prvenstva ostavivši Manchester City na vrhu ljestvice s dva boda prednosti.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Liverpool je prvo na Anfieldu izgubio od Crystal Palacea sa 0-1, dok je Arsenal kasnije popodne na svom Emiratesu izgubio 0-2 od Aston Ville.

Neočekivani porazi Redsa i Topnika obradovali su Manchester City koji sada vodi na ljestvici sa 73 boda, dva više od Arsenala i Liverpoola, a do kraja sezone sve tri momčadi imaju po šest susreta.

Villa je do pobjede došla golovima Leona Baileyja (84.) i Olivera Watkinsa (87.). Još dva puta su gostujući igrači pogađali okvir suparničkog gola. U 39. minuti je Watkins pogodio vratnicu, dok je u 62. minuti Youri Tielemans pogodio vratnicu, a potom se lopta odbila i u stativu. I domaćin je imao niz prilika, ali Kai Havertz, Gabriel Jesus, Leandro Trossard i Bukayo Saka nisu bili precizni. Druga je ovo pobjeda ove sezone u Premier ligi za Aston Villu protiv Arsenala, takozvani prvenstveni 'double'.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arenasport).

U ponedjeljak kolo zatvaraju Chelsea i Everton.

Na ljestvici vodi Manchester City sa 73 boda, Arsenal i Liverpool imaju po dva boda manje, dok je na četvrtom mjestu Aston Villa sa 63 boda. Tottenham na petoj poziciji ima 60 bodova.



Tagovi

ArsenalAston VillaPremier ligaMikel ArtetaUnai Emery

Ostale Vijesti