Youtube
Youtube

VIDEO Mujdža: "S Dinkom je momčad dobila kvalitetu unatoč zadnjim rezultatima, a pauzu ćemo iskoristiti za reset"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 16.03.24. | 12:11

Nisu ovo najslavniji dani turopoljskog prvoligaša

Gorica ide s novim trenerom Mensurom Mujdžom na noge Istri 1961. U nedjelju će na Drosini Zeleno-žuti dočekati goste iz Turopolja. Tramezzanijeve trupe kreću po treću uzastopnu pobjedu pred svojim navijačima, dok će gosti tražiti prve bodove s novim trenerom na klupi.

"Ne znam je li ovo dobro ili loše. Za mene je uloga koja se previše mijenja. Svi odrađujemo svoj posao, kao glavni ili pomoćni trener. Mi se za ovu utakmicu spremamo najbolje što možemo. Vjerujem da je Dinko ostavio jedan trag, da su igrači s njim dobili kvalitetu unatoč posljednjim rezultatima. Igrom slučaja sam ja u ovoj poziciji dok ne vidimo kako će se stvari dalje posložiti."

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U posljednjem međusobnom ogledu, Gorica i Istra odigrale su 0-0 u Turopolju, a domaćini su već u trećoj minuti ostali bez Krizmanića zbog izravnog crvenog katona.

"U toj utakmici ostali smo s igračem manje na samom početku. Mislim da je to dosta dobro s obzirom na to izgledalo. Ono što očekujemo je da se u ovoj utakmici to neće dogoditi. Istra također ima novog trenera, nezgodno gostovanje, s novim trenerom su promijenili defanzivnu organizaciju, imaju kvalitetu u posjedu, to su prakticirali i za vrijeme prošlog trenera. Utakmica koja će biti veliko opterećenje za nas, ali ima svaki protivnik slabosti."

Stiže i reprzentativna stanka.

"Nadam se da ćemo ju iskoristiti da se malo resetiramo, da se što bolje posložimo jer nas čekaju dva gostivanja pa Dinamo kod nas, imamo niz težih utakmica ispred nas. Mislim da ćemo imati sve igrače tu na okupu, nadam se da neće biti ozljeda pa da se pripremimo."

Matavž strijelac je posljednja tri gola Gorice.

"Sad smo u lošoj situaciji, ali moramo raditi svaki dan da izađemo iz nje. mislim da smo dokazali još prošle godine da to možemo, nadam se da ćemo to i napraviti."

Novi treneri zapravo vam nisu novost.

"Takav je nogomet. Moramo raditi 100 posto svaki trening i onda će biti bolje. Bit će teška utakmica, sigurno, ali moramo ovu seriju okrenuti na bolje."




Tagovi

Mensur MujdžaDinko JeličićHNK GoricaHNLIstra 1961

Ostale Vijesti