REUTERS/Jon Nazca
REUTERS/Jon Nazca

VIDEO Modriću tek 20 minuta u showu Judea Bellinghama

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 19.08.23. | 23:47

Real je upisao pobjedu na krilima mladog Engleza.

Jude Bellingham, ovoljetno pojačanje madridskog Real Madrida, bio je najzaslužniji za pobjedu madridskog kluba na gostovanju kod Almerije u 2. kolu španjolskog prvenstva, jer je u slavlju 3-1 postigao prva dva pogotka i bio dodavač kod trećeg.

Almeria je povela u 3. minuti, kad je gostujućeg vratara Lunina svladao Sergio Arribas. No, tada na scenu stupa 20-godišnji engleski reprezentativac. Prvo u 19. minuti dolazi do jedne odbijene lopte u kaznenom prostoru i svladava Luisa Maximiana.

Real je u prvom poluvremenu još jednom poslao loptu u mrežu u sučevom dodatku, ali je Kroosov pogodak poništen zbog prekršaja koji mu je prethodio. Nijemac je u 60. minuti bio asistent, a drugi pogodak postigao je Jude Bellingham. U 73. minuti je Englez pronašao Viniciusa Juniora na rubu kaznenog prostora, a Brazilac je preciznim udarcem pogodio za 3-1.

Golove s utakmice možete pogledati OVDJE (Arenasport)

Luka Modrić nije bio u početnoj postavi Reala, a ušao je u 72. minuti zamijenivši Rodryga.

Real je ovom pobjedom postao druga momčad s maksimalnim učinkom u prva dva kola, a zbog bolje gol-razlike je potisnuo Valenciju na drugo mjesto. Almeria je bez bodova i s gol-razlikom 1-5 ostala na samom dnu ljestvice.

U prvoj utakmici subotnjeg programa nogometaši Real Sociedada i Celte Vigo odigrali su 1-1 u San Sebastianu. Domaća momčad je povela u 22. minuti, a strijelac je bio Ander Barrenetxea. Kad se činilo da će baskijska momčad doći do prve pobjede u novoj sezoni, Oscar Mingueza je u četvrtoj minuti sučevog dodatka pogodio za konačnih 1-1 i donio prvi bod Celti.

(Hina)


Tagovi

PrimeraLa LigaReal MadridJude BellinghamLuka Modrić

Ostale Vijesti