VIDEO: Modrić dirigirao razbijanjem Granade - hrvatski reprezentativac namjestio dva gola

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 07.01.17. | 14:55

Real nastavlja gaziti.

Na sjajan je način 'Kraljevski klub' otvorio Novu godinu. U prvoj utakmici 17. kola Primere Real je s 5:0 pobijedi Granadu.

Uoči utakmice Cristiano Ronaldo je primio svoju četvrtu Zlatnu loptu, a pretposljednja Granada bila je idealna 'žrtva' da Portugalac sa suigračima proslavi ovo priznanje. Domaćini su u potpunosti dominirali od početka utakmice, nametnuli svoj ritam i suvereno došli do uvjerljive pobjede, a gosti su na cijeloj utakmici uputili tek jedan udarac u okvir gola Kaylora Navasa i to u posljednjim minutama utakmice. Real ih je imao 13 u okvir vrata, 23 ukupno, a posjed lopte madridskog kluba iznosio je 61%.

U ovoj pobjedi još je jednom briljirao Luka Modić kojeg je tek činjenica da je Isco postigao dva gola na utakmici spriječila od titule najboljeg igrača utakmice. No, iako nije zabio, hrvatski reprezentativac je namjestio dva gola.

Za pogodak kojeg je u 20. minuti zabio Karim Benzema Modriću se ne piše asistencija, ali je on najzaslužniji za njega. Nakon još jedne pogreške obrane Granade i lijepe akcije Jamesa i Marcela na lijevoj strani Realovog napada, povratna lopta je došla do Modrića koji se lijepo namjestio i silovito opalio s nekih 18 metara od gola. Vratar Granade Guillermo Ochoa je obranio njegov udarac, lopta se odbila do Benzeme i on ju je lako zakucao u mrežu. Gosti su tražili zaleđe, ali je snimka pokazala da nisu bili u pravu.


Modrić je do službene asistencije došao 31. minuti. Fantastičan presing Realovaca na zadnju liniju Grande urodila je 'dodavanjem' gostujućeg igrača Uchea Agba našem reprezentativcu. Modrić je povukao loptu, sjurio se po desnoj strani i lijepo pronašao Isca na 'drugoj stativi'.


Bio je to gol za 4:0, a osim dva gola u koja je umiješan bio Modrić, prije toga je za Real još jedan gol postigao Isco (12. minuta), a jednom se u listu strijelaca upisao i 'slavljenik' Cristiano Ronaldo (27. minuta). U nastavku utakmice Real je malo smanjio gas pa je postigao tek jedan gol – strijelac je bio Casemiro u 58. minuti.

Primera, 17. kolo:

Real – Granada 5:0 (isco 12', 31', Benzema 20', Cristiano Ronaldo 27', Casemiro 58')

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Luka Modrić

Ostale Vijesti