VIDEO: Milan spasio bod na San Siru, Eto'o sjajnim potezom podsjetio na najbolje dane

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 12.04.15. | 23:08

Sampdoria je nastavila borbu za plasman u Europsku ligu, dok će Rossoneri teško krstariti Starim kontinentom sljedeće godine. Osim kao turisti.

Što je ostalo od slavnog Milana? U ovom trenutku ime i trofeji, posljednji od njih osvojen 2011. godine. Ne mogu Rossoneri ove sezone povezati ni tri pobjede u Serie A, a sada im se na tom putu ispriječio Siniša Mihajlović i njegova Sampdoria.

Utakmica na San Siru završila je bez pobjednika, a obilježili su je nestanak struje na stadionu te nastavak rata na relaciji Silvio Berlusconi – navijači Milana.

S druge strane. Sampdoria je odigrala jednu od boljih utakmica ove sezone i potvrdila da će se do kraja sezone ozbiljno boriti za plasman u Europsku ligu.

Klubu iz Genove ovo je bio šesti put u posljednjih sedam utakmica da nisu izgubili u talijanskom prvenstvu, dok je Milan upisao četvrti uzastopni meč bez poraza.

Sjajnu partiju Sampdorije obilježili su iskusni Samuel Eto'o, koji je asistencijom u 58. minuti 'prepolovio' obranu Milana i pokazao kako je majstorima nogometa dovoljno malo prostora da pokažu što znaju. Njegovo dodavanje je na najbolji način iskoristio Roberto Soriano i pogodio mrežu.

Ipak, Pippo Inzaghi nije doživio poraz. U tome je domaćinu pomogla i pomalo konfuzna intervencija obrane Sampdorije u 74. minuti, a to je iskoristio Nigel De Jong.

Sampdoria je ovim remijem došal na 48 osvojenih bodova te imaju samo bod manje od Fiorentine koja drži mjesto koje vodi u Europsku ligu. Milan je na 7 bodova zaostatka za današnjim rivalom.

Serie A, 30. kolo:

Milan – Sampdoria 1:1 (De Jong 74'/Soriano 58')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Samuel Eto'o

Ostale Vijesti