Sam Navarro-USA TODAY Sports
Sam Navarro-USA TODAY Sports

VIDEO Messi i Suarez spasili Inter Miami od poraza, Argentinac izbjegao tešku ozljedu

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 08.03.24. | 09:50

Uzvrat se igra 14. ožujka

U prvom susretu osmine finala CONCACAF Champions Cupa nogometaši Nashvillea i Inter Miamija odigrali su bez pobjednika 2-2, a goste su poraza spasile njihove zvijezde Lionel Messi i Luis Suarez.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Jacob Shaffelburg bio je koban po goste s Floride te je postigao dva pogotka, u četvrtoj i 46. minuti, za vodstvo Nashvillea 2-0. Inter Miami se uspio vratiti i prije uzvrata na svom stadionu nadoknaditi minus od dva pogotka.

Prvo je Messi lijepo u 52. minuti naciljao s vrha šesnaesterca za smanjenje na 1-2, dok je u 95. minuti Urugvajac Suarez glavom iz blizine pogodio za 2-2.

Golove s utamice pogledajte OVDJE. (Sportklub)

Suarez je u posljednja dva nastupa za Inter Miami postigao tri pogotka, a i Messi se može pohvaliti svojom statistikom u posljednje vrijeme. Argentinac je dao četiri gola u zadnja tri nastupa.

Upravo je Messi, po mnogima najbolji nogometaš ikada, mogao gadno nastradati na utakmici. Stoperu Nashvillea Lukasu Macnaughtonu u jednom je trenutnu pobjegla lopta, Messi ju je odnio, a stoper neoprezno startao, noga mu je po inerciji nastavila na Messijevu pod gotovo pravim kutem. Samo pukom srećom Messi nije gadno nastradao, a stoperu sudac nije dao niti žuti karton za ovo... VIDEO (Sportklub).

Uzvrat se igra 14. ožujka, a za kraj spomenimo da je CONCACAF Champions Cup natjecanje u kojem nastupaju klubovi s područja Sjeverne i Srednje Amerike te Kariba i nihova je verzija Lige prvaka.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

MLSMajor League SoccerLionel MessiLuis SuarezInter Miami

Ostale Vijesti