VIDEO: Ménez donio pobjedu Milanu, Gomez napokon zabio

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 30.11.14. | 17:41

Jérémy Ménez je još jednom postao junak Milana. U pobjedi nad Udineseom, francuski napadač postigao je oba gola na utakmici.

Utakmicu između Milana i Udinesea, osim Méneza, obilježilo je i loše suđenje Paola Valerija. Prvo je u 17. minuti Valeri poništio regularan gol za domaću momčad. Glavom je tukao Rami, a Karnezis izvukao loptu nakon što je prešla gol-liniju. No, ostalo je 0:0 i taj rezultat je ostao sve do poluvremena.

U drugom poluvremenu Milan je ipak uspio slomiti otpor Udinesea. Ménez je prvi gol postigao iz kaznenog udarca nakon što je Domizzi u kaznenom prostoru srušio Hondu, a 10 minuta kasnije je nakon solo akcije okončao ovu utakmicu. Valeri se 'proslavio' i s dva prestrogo dodijeljena crvena kartona: prvo je isključio Domizzija prilikom jedanaesterca, a dojam je da je taj prekršaj bio najviše za žuti karton, a u 71. je i Essien dobio drugi žuti karton iz jednug pomalo uobičajenog prekršaja. No, sudac na kraju nije utjecao na konačan ishod utakmice i Milan je zasluženo došao do nova tri boda.


U ostalim poslijepodnevnim utakmicama treba istaknuti novi, sada već 11. poraz Parme, a do gostujućih pobjeda su došli Genoa i Fiorentina. Kod ovih potonjih je gol dao i Mario Gómez, a to mu je bio prvi gol za Fiorentinu nakon 259 dana.


Milan – Udinese 2:0 (Menez 65'-11m, 75')
Cagliari – Fiorentina 0:4 (Fernandez 17', 55', Gomez 59', Cuadrado 74')
Cesena – Genoa 0:3 (Matri 4', Antonelli 7', Volta 43'-ag)
Empoli – Atalanta 0:0
Palermo – Parma 2:1 (Dybala 37', Barreto 73'/Palladino 40')

(Foto: Action Images)


Tagovi

MilanJeremy MenezUdineseMario Gomez

Ostale Vijesti