Screenshot Arenasport
Screenshot Arenasport

VIDEO Martinez provocirao navijače, zaradio dva žuta kartona, ali ne i crveni - spasilo ga jedno pravilo

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 18.04.24. | 22:12

Jedna sitnica ga je spasila od crvenog kartona

Argentinski vratar koji nerijetko izaziva kontroverze, Emiliano Martinez, još je jednom slomio francuska srca nakon što obranio dva jedanaesterca u četvrtfinalnom uzvratnom susretu Konferencijske lige između njegove Aston Ville i Lillea. Aston Villa je u prvom susretu pred svojim navijačima pobijedila Lille 2-1, a isti je rezultat bio nakon 120 minuta igre na francuskom tlu. Odluka je tako pala u izvođenju jedanaesteraca gdje su gosti s 4-3 bili bolji. Junak pobjede Aston Ville bio je argentinski vratar Emiliano Martinez koji je obranio dva udarca suparničkim igračima 

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Argentinac je obranio prvi jedanaesterac Lillea koji je izveo Nabil Bentaleb i odmah se podrugljivo okrenuo prema navijačima, a zbog toga mu je sudac Ivan Kruzliak pokazao žuti karton. Bio je to njegov drugi ove večeri nakon što je dobio jedan u prvom poluvremenu zbog trošenja vremena. No, unatoč drugom kartonu, Martinez nije morao napustiti travnjak. Naime, prema pravilima, igračima se čiste kartoni prije raspucavanja, tako da se računalo da zapravo Martinez ima samo jedan žuti karton i mogao je nastaviti braniti.

Kako je to izgledalo pogledajte OVDJE. (Arenasport)

Kasnije je obranio još jedan jedanaesterac i odveo momčad Unaija Emeryja u polufinale natjecanja i tako ih zadržao u utrci za europski trofej nakon duge 42 godine. (eg)



Tagovi

Emiliano MartinezArgentinska nogometna reprezentacijaAston Villa

Ostale Vijesti