SK Screenshot
SK Screenshot

VIDEO Majer upisao prvu asistenciju pod Kovačem, Leipzig srušio Augsburg u pola sata

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 16.09.23. | 17:36

Bundesliga nam je priuštila dosta golova u ranijim susretima

Leipzig je bez problema slavio protiv Augsburga. Već u pola sata riješili su pitanje pobjednika zabivši tri gola za konačnih 3-0. Xavi Simons zabio je u šestoj minuti na asistenciju Opende, da bi zatim strijelac prvog gola asistirao pet minuta kasnije Opendi za 2-0. Konačan rezultat postavio je David Raum u 27. minuti na asist Poulsena. Dion Drena Beljo je igrao za goste prvo poluvrijeme.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Stuttgart je srušio Mainz na njihovom terenu 3-1 zahvaljujući hattricku Serhoua Guirassyja. Golove smo sve vidjeli u drugom dijelu. Poveli su gosti u 56. minuti, a Leandro Barreiro je vratio rezultat u egal u 69. minuti. Međutim, Guirassy je samo mijenjao asistente i u mrežu domaćina ugurao tri puta loptu za konačno slavlje gostiju. Gvinejac je postao prvi igrač u Bundesligi nakon 56 godina koji je postigao osam golova u četiri utakmice.


Lovro Majer upisao je svoju prvu asistenciju u Wolfsburgu u 4. kolu Bundeslige protiv Union Berlina. Majer je asistirao Jonasu Windu u 12. minuti za vodstvo 1-0. Lijepo su odigrali dodavanje na samom rubu šesnaesterca da bi Wind bez problema matirao gostujućeg vratara. Video asista pogledajte OVDJE.

U 28. minuti Gosens je vratio goste u igru, ali je Joakim Maehle nakon točno pola sata igre vratio prednost Vukovima, a na tome je do kraja i ostalo.

Borussia Dortmund je došla do pobjede kod Freiburga (4-2) u samoj završnici golovima veterana Matsa Hummelsa (88) i Marca Reusa (90+3). Hummels je pogodio i za 1-0, dok je drugi gol za Borussiju postigao Donyell Malen (60). Freiburg je vodio s 2-1 golovima Lucasa Holera 845+1) i Nice Hoflera (45+3), ali nisu izdržali.

Inače, Hummels je postao i najstariji igrač koji je ikad zaigrao za BVB s 34 godine i 274 dana.


Na ljestvici vode Bayer i Bayern s po 10 bodova, a Leipzig i Stuttgart imaju po 9. (eg/hina)





Tagovi

BundesligaLovro MajerWolfsburg

Ostale Vijesti