REUTERS/Emmanuel Foudro
REUTERS/Emmanuel Foudro

VIDEO Lyonu spektakl sa sedam golova, odluka pala u 105. minuti

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 15.04.24. | 08:08

Fenomenalan dvoboj u Ligue 1

U susretu 29. kola francuskog nogometnog prvenstva Lyon je pobijedio Brest sa 4-3, a pobjednički pogodak domaćin je zabio u 15. minuti nadoknade.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Sjajnu utakmicu odigrali su Lyon i Brest, posebice "ludih" posljednjih pola sata susreta tijekom kojih je palo čak šest golova. Domaćin je poveo, Brest je u drugom dijelu okrenuo rezultat s tri gola u nizu, no "lavovi" su uzvratili s tri gola za važnu pobjedu s kojom su se približili poziciji koja vodi u Europu.

Za Lyon su golove zabili Corentin Tolisso (18), Alexandre Lacazette (70), Nicolas Tagliafico (79), te Ashley Maitland-Niles (90+16-11m), dok su za Brest strijelci bili Steve Mounie (60) i Romain Del Castillo (64, 67).

Od 87. minute oba su sastava igrala s igračem manje, zbog međusobnog koškanja kod domaćina je isključen Tagliafico, a na suprotnoj strani Pierre Lees-Melou.

Sudac Mathieu Vernice je produžio utakmicu za osam minuta, a kada je u sedmoj minuti nadoknade dosudio kazneni udarac, došlo je do nove gužbe između igrača, ali uz teren, pa se sve odužilo za još čak devet minuta.

Golove s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)

U nedjelju su odigrana još dva susreta. Nantes je na gostovanju pobijedio Le Havre sa 1-0, a gol odluke je zabio Kader Bamba u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Clermont i Montpellier su odigrali 1-1. Muhamed Cham je doveo domaćine u vodstvo u sudačkoj nadoknadi prvog dijela iz kaznenog udarca, a izjednačio je Tanguy Coulibaly u 56. minuti.

Posljednja tri susreta na rasporedu su u srijedu, a sastaju se Lorient - PSG, Monaco - Lille, te Marseille - Nica.

Na ljestvici vodi PSG sa 63 boda, Brest je drugi sa 53 boda dok je Monaco treći sa 52 bod. Lyon je sada sedmi.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

LyonOlympique LyonBrestLigue 1

Ostale Vijesti