VIDEO: Luda predizborna utrka! Radikalni pristaše CR7-ice zatrpali Platinijev dom loptama

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 10.01.15. | 12:57

Internetom kruži video koji je u najmanju ruku neobičan.

 

Nekolicana najvjernijih zaljubljenika u lik i djelo Cristiana Ronalda jasno su dali do znanja predsjedniku UEFE-e Michelu Platiniju kome bi trebalo dodijeliti nagradu Zlatne lopte.

Radnja videa odvija se tijekom kasnovečernjih sati, a na kraju video pojavljuje se osoba koji bi, ako je vjerovati uratku, trebalo biti Michel Platini.

Ekipa je ubacila 61 loptu na kojima je pisalo Portugalčevo ime pred kućni prag predsjednika UEFA.e, a nakon toga su pobjegli glavom bez obzira.

Sve je to nastalo zbog izjave Francuza kada je rekao kako Cristiano Ronaldo nije zaslužio tu nagradu, a da bi, po njegovom mišljenju, titula trebala otići Manuelu Neueru.

Zlatna lopta bi trebala ići igraču koji je bio izrazito dobar na Svjetskom prvenstvu i nekome tko je osvojio Mundijal. Ove bi godine to trebao biti jedan od Nijemaca. Tako je uvijek bilo sve do 2010. godine kada je Lionel Messi osvojio tu nagradu iako je odigrao prosječno prvenstvo. Naravno, nikada ništa nije sigurno“, poručio je koncem prošle godine Michel Platini.

Podsjetimo, smatra se kako je Cristiano Ronaldo glavni favorit za osvajanje nagrade Zlatne lopte 2014. godine koja se dodijeljuje u Zürichu idućeg ponedjeljka.

Postigao je 61 pogodak u 2014. godini, a u svojoj bogatoj biografiji dodao je titulu Lige prvaka, španjolskog Kupa i europskog Superkupa.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Zlatna loptaMichel PlatiniCristiano Ronaldo

Ostale Vijesti