VIDEO: Ljepotica Edera, golijada u Firenci, neuništivi Toni i prvi domaći trijumf novog kluba Duje Čopa

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 11.01.15. | 18:15

Zanimljive utakmice igrale su se danas u 18. kolu Serie A, iako su sve ostale u sjeni rimskog derbija Rome i Lazija koji je završio 2:2.

Mihajlovićeva Sampdoria ostvarila je važnu pobjedu protiv tvrdog Empolija. Na svom terenu bili su bolji s 1:0, golom Edera iz 49. minute, ostavši tako blizu zone Lige prvaka. Peto mjesto drži Doria, a šesta je Fiorentina, koja je u pravoj golijadi sa 4:3 pobijedila Palermo.

Na poluvremenu je bilo 1:0, u 20. minuti za Fiorentinu zabio je Pasqual, a onda je nastavak ponudio pravi šou. Basanta je u 51. povećao na 2:0, ali samo deset minuta kasnije već je 2:2. S klupe je ušao Quaison i u razmaku od dvije minute vratio Palermo u igru.

>> Lazio ima brazilsko čudo, ali jedan je Francesco Totti: S 38 godina spasio Romu najtežeg nokauta! (VIDEO)

Viole ipak nisu posustale, uspjele su se oporaviti i opet otići na dva razlike. Najprije je pogodio Cuadrado, a zatim fenomenalno i Joaquin. U 81. minuti Belotti je iz penala ublažio poraz Palerma.


Cagliari, novi klub Duje Čopa, u devetom pokušaju došao je do prve domaće pobjede. I to dvostruko vrijedne, jer s 2:1 dobili su direktnog rivala u borbi za ostanak, Cesenu. Joao Paulo je u 11. minuti promašio penal, no ispravio se iz odbijanca. Donsah je u 27. udvostručio vodstvo Cagliarija, a gosti su u samoj završnici preko Brienze došli do počasnog zgoditka.

Na dnu ljestvice ostala je Parma kojoj nije pomogao trijumf u prošlom kolu protiv Fiorentine. Verona ih je pred svojom publikom svladala s 3:1, zabijali su Sala, Toni i Valoti, dok je za Parmu poentirao Lodi.

Osim u Rimu, remi je viđen i u Bergamu, gdje su Atalanta i Chievo odigrali 1:1. Leteći magarci do boda su došli u 90. minuti kada je pogodio Lazarević.

(Foto: Action Images)


Tagovi

SampdoriaVeronaFiorentinaCagliari

Ostale Vijesti