Screenshot
Screenshot

VIDEO Livaković već osvojio navijače, zaradio ovacije i predvodio slavlje nakon pobjede

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 29.09.23. | 08:50

Start iz snova u dresu turskog velikana.

Nakon što je prije nešto više od mjesec dana Zagreb zamijenio za Istanbul i postao novi vratar Fenerbahcea, Dominik Livaković u kratkom je roku osvojio naklonost domačih navijača.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) 

U jučerašnjem dvoboju protiv Basaksehira, Livaković je drugi puta u nizu sačuvao praznu mrežu, a prije nego što je dvoboj započeo, Livaković je, izašavši na zagrijavanje, zaradio je ovacije tisuća navijača, a posebno ih je razgalio odgovorom na njihovo skandiranje. 

Nakon što je utakmica završila, Livaković je sa suigračima slavio pobjedu s navijačima, pri čemu je bio jedan od predvodnika slavlja. Na videu koji kruži društvenim mrežama, vidi se da je prvi vratar hrvatske reprezentacije bio među najraspoloženijim pojedincima Fenerbahcea.

Livaković je na dvoboju protiv Basaksehira bio prilično besposlen, mnogi navijači su se putem društvenih mreža šalili kako se nadaju da nitko neće doživjeti takvu samoću, kao što je to bio slučaj s Livakovićem, aludiravši na činjenicu da se igra većim dijelom susreta odvijala na gostujućoj polovici.

Nakon šest odigranih kola, Fenerbahce je vodeći s maksimalnih 18 bodova, dva više od Galatasaraya. Uz ovakvog Livakovića na vratima, kao i sjajnu igru brojnih ovoljetnih pojačanja, turski velikan mogao bi prekinuti post i nakon 10 godina osvojiti naslov prvaka. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dominik Livakovićturska nogometna ligaFenerbahçe

Ostale Vijesti