REUTERS/Fabian Bimmer
REUTERS/Fabian Bimmer

VIDEO Kovačev čopor melje i dalje, Kramarić spasio Hoffenheim s dva gola, kiks Bayerna

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 24.01.23. | 22:36

U zadnje dvije utakmice Kovačev Wolfsburg je zabio ukupno impresivnih 11 golova, a primio nijedan

Posljednjeg poraza Wolfsburga malotko se sjeća, a bio je krajem rujna od Union Berlina. Od te utakmice do danas Vukovi pod vodstvom Niko Kovača samo grabe prema vrhu, a kiksom Bayerna i to mogu sad sanjati. U zadnje dvije utakmice Kovačev čopor utrpao je 11 golova, a nisu primili nijedan. Ovaj savršeni stroj, uigran za vrijeme pauze postaje ozbiljan konkurent za pohod na Bundesligu.

Stradala je danas Hertha u Berlinu s 5:0. Poveli su Vukovi već u četvrtoj minuti golom Svanberga. Na 2:0 povisio je Arnold u 31. minuti s bijele točke, a samo tri minute kasnije zabio je Wind za 3:0. U drugom poluvremenu Baku je povisio na 4:0 u 72. minuti, a konačan rezultat od 5:0 zabio je Marmoush.

Ivan Šunjić je igrao za Herthu u prvom poluvremenu, a Filip Uremović je ušao u drugom, dok je Bartol Franjić za Wolfsburg igrao od 78. minute.

Wolfsburg je trenutno na šestom mjestu s 29 bodova, što je sedam manje od vodećeg Bayerna. Bavarski velikan mogao bi se ozbiljno zabrinuti s dva remija u nizu jer ovim drugim kiksom razvukli su nade konkurenata u pohodu na Bundesligu.

Köln je gostovao u Allianz Areni i iznenadio Bavarce u četvrtoj minuti. Zabio je tad Skhiri, a Bayern se tresao od poraza sve do zadnjih minuta. Remi je Bavarcima donio Kimmich u 90. minuti. Bayern je i dalje vodeći s 36 bodova.

Josip Stanišić nije ulazio u igru za Bayern.

Zanimljivo je bilo u PreZero Areni gdje je Hoffenheim imao vodstvo, a na kraju se spašavao od poraza. U oba slučaja glavni akter je bio naš reprezentativac Andrej Kramarić koji je s dva gola spasio Hoffenheim od poraza od Stuttgarta. Zabio je Kramarić u 11. minuti za 1:0, a u petoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela izjednačuje Guirassy. Stuttgart je poveo u 77. minuti golom Enda, a onda u četvrtoj minuti sudačke nadoknade Kramarić donosi golom remi od 2:2.

Gol Kramarića za vodstvo pogledajte OVDJE.

Gol Kramarića za izjednačenje pogledajte OVDJE.

Borna Sosa za Stuttgart nije igrao zbog ozljede. (rv)



Tagovi

Niko KovačAndrej KramarićBorna SosaIvan ŠunjićFilip UremovićBundesligaHerthaWolfsburgBayern

Ostale Vijesti