Screenshot/Wolfsburg
Screenshot/Wolfsburg

VIDEO Kovač: "Boli i dalje crveni karton, ali ne toliko jer smo pobijedili"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 16.12.23. | 19:54

Iznenađujuće, nije Kovač na presici puno govorio o Lovri Majeru

Borbeni Vukovi slavili su u važnoj utakmici protiv Darmstadta s 1-0 nakon šest poraza u gostima i to unatoč ranom isključenom Maxenceu Lacroixu (28.). Strijelac je bio Lovro Majer u 63. minuti.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Sljedeće srijede, 20. prosinca, na kraju 2023., kod kuće će Vukovi dočekati Bayern München prije zimske stanke.

"Bila je to danas važna i teško izborena pobjeda koju smo obranili s srcem", rekao je Niko Kovač nakon utakkmice.

"Svi su jako dobro igrali nakon crvenog kartona. Znali smo da to neće biti rezultatski spektakl ni s jedne strane. Bilo je bitno danas pobijediti, zato smo sretni."


Kako će to utjecati na utakmicu protiv Bayerna?

"Mislim da moramo još puno prepreka riješiti. Nekad si ih i sami stvorimo, kao danas s crvenim kartonom nepotrebno. Mislim da smo prvih 10-15 minuta bili dobri, a onda smo morali sve puno mijenjati, više trčati, nismo imali jednog igrača. Svejedno mislim da smo protiv Gladbacha i Feriburga dobro igrali, a nije nas nagradilo. Danas smo u fazama bili dobri, ali svejedno je teško s igračem manje. Imamo dobar moral, dobre igrače koji se trude. Imali smo dva udarca na gol. Lovro je imao dva, jedan zabio. Trebamo efikasnost."

Komentar na crveni karton.

"Primanje je već loše. S time se stavi u probleme, lopta odskoči tako da ju napadač može stići. Mora se ili drugačije postaviti da ju eventualno odigra golmanu ili za kraj da tijelo unese unutra, a ne s nogama 'čeprkati'. To je bila greška, ali sreća da je momčad uspjela to anulirati. Boli i dalje taj crveni karton, ali ne toliko jer smo barem pobijedili", zaključio je Kovač.

Video presice pogledajte OVDJE.

(eg)



Tagovi

BundesligaNiko KovačWolfsburgLovro Majer

Ostale Vijesti