VIDEO: Sjajan pogodak Čopa u porazu Sportinga

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 20.11.16. | 19:23

Hrvatski napadač Duje Čop upisao se u strijelce za Sporting.

U 12. kolu španjolskog prvenstva, Sporting je u Gijonu igrao protiv Real Sociedada i izgubio s 3:1. Za domaćine je jedini pogodak u 28. minuti postigao hrvatski reprezentativac Duje Čop, koji na asistenciju Gomeza s nekih 20 metara maestralno šalje loptu u mrežu gostiju. Bilo je to za izjednačenje 1:1, nakon što je Prieto doveo goste u vodstvo u 19. minuti.


Ovo je Čopu bio peti pogodak ove sezone.

U drugom poluvremenu je Real Sociedad vratio prednost. U 51. minuti je mrežu Sportinga zatresao Zurutuza,a  na 3:1 je samo pet minuta kasnije povisio Martinez. To je na kraju bio konačan rezultat. 

 

Sporting je upisao sedmi poraz u 12 prvenstvenih utakmica ove sezone i u zoni je ispadanja na 18. mjestu. Sociedad je ostvario sedmu pobjeduza petu poziciju Primere.

Dodajmo da je u zadnjoj današnjoj utakmici ovog kola, Villarreal izgubio kod Athletic Bilbaa s 1:0 golom Garcije u 67. minuti. 'Žutoj podmornici' ovo je drugi poraz ove sezone i na četvrtom je mjestu s dva boda zaostatka za trećeplasiranom Sevillom. Domaćini su ubilježili šestu pobjedu i s 20 bodova su na sedmoj poziciji, s bodom manje od Atletico Madrida.

Primera, 12. kolo, rezultati:

Alaves – Espanyol 0:1 (Moreno 81')
Valencia – Granada 1:1 (Nani 47'/Carcela-Gonzalez 45+1')
Sporting Gijon – Real Sociedad 1:3 (Čop 28'/Prieto 19', Zurutuza 51', Martinez 56')
Athletic Bilbao – Villarreal 1:0 (Garcia 67')

(Foto: Screenshot Dailymotion)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

AlavesDuje Čop

Ostale Vijesti