VIDEO: Kakav majstor - u pet minuta zabio hat-trick!!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 18.02.17. | 14:59

Atletico Madrid slavio je kod Sportinga u gostima, a junak utakmice bio je Kevin Gameiro koji je u razmaku od pet minuta zabio tri gola!

Atletico Madrid s 4:1 nadvisio je Sporting u Gijonu i učvrstio četvrto mjesto na ljestvici. Sporting se odlično držao sve do 80. minute kada je na scenu stupio Kevin Gameiro i nesretnim domaćinima utrpao hat-trick!

Prvi dio prošao je bez pogodaka, ali i bez udaraca u okvir suparničkog gola. U prvom poluvremenu 18. Gijon je bio bolja momčad na terenu međutim, bez konkretnog učinka. Atletico je počeo tek što je počeo nastavak utakmice. U svega nekoliko poteza, Yannick Carrasco izbo je sam pred Ivana Cuellara i zabio za vodstvo svoje momčadi.

No, Gijon nije trebao dugo čekati na izjednačenje. Četiri minute kasnije Sergio Alvarez poentira nakon ubacivanja Burguija s boka. Nakon postignutog pogotka Gijon je bio bolja momčad na terenu, međutim, pobjedu je Atletico nagovijestio u 75. kada je Antoine Griezmann zabio iz nedozvoljene pozicije.

I tada kreće šou. U 80. minuti Griezmann je sjajnom loptom uposlio Gameira koji rutinski poentira za novo vodstvo Roji Blancosa. Raspadnuti domaćini niti 60 sekundi kasnije strašno griješe i lopta dolazi do Gameira koji ponovno pogađa i rješava pitanje pobjednika.

Točku na i, i najboljih pet minuta u karijeri, Gameiro je zaključio u 85. na novi asistenciju Griezmanna.




 

Rezultati by SofaScore

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Kevin GameiroAntoine GriezmannYannick Ferreira Carrasco

Ostale Vijesti