VIDEO: Kakav majstor! Pogba s dva fantastična poteza donio pobjedu Juventusu

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 25.01.15. | 16:51

Paul Pogba je još jednom pokazao zbog čega bi njegov budući rekord mogao srušiti sve rekorde. Francuski veznjak je s dva sjajna poteza donio pobjedu Juventusu protiv Chieva.

Momčad iz Verone tradicionalno igra dobro protiv 'Stare dame', ali Juve tradicionalno i dolazi do bodova, a danas ih je donio Pogba. Chievo se dobro branio do 60. minute kada je na scenu prvi put stupio Pogba. Primio je jednu loptu na 25 metara od gola, napravio brzi dribling te fantastičnim udarcem lijevom nogom savladao golmana Bizzarrija.

Ako je taj potez bio fantastičan, kako nazvati ono što je Pogba napravio u 73. minuti. Ubacio je Padoin loptu s lijeve strane, Pogba ju je u zraku štopao na 10-ak metara od gola i, bez da lopta padne na pod, fantastičnim udarcem natjerao Bizzarija na paradu. Na loptu je pak natrčao Lichsteiner i pobrinuo se da ovakav potez ipak ne prođe bez gola.

S 2:0 je utakmica i završila, a Juventus sada ima 8 bodova više od Rome koja svoju utakmicu 20. kola protiv Fiorentine igra večeras.

Inter, u čijim je redovima Mateo Kovačić igrao cijelu utakmicu, a Marcelo Brozović je bio na tribinama je u posljednjinm trenucima utakmice izgubio od Torina. Strijelac je bio Moretti.

Lijep gol postigao je Nico Pulzetti za Cesenu, a njegova momčad je u samoj završnici došla do bodova u Parmi.

Napokon je svoj prvi gol u Serie A dao Javier Saviola, a njegov prvijenac donio je tri boda Veroni protiv Atalante.

Lijepe golove su vidjeli i gledatelji na utakmici između Sampdorije i Palerma. Domaćine je u vodstvo doveo Eder, a Vasquez je donio bod momčadi sa Sardinije.

Serie A, 20. kolo:

Inter – Torino 0:1 (Moretti 90')
Juventus – Chievo 2:0 (Pogba 60', Lichsteiner 73')
Parma – Cesena 1:2 (Cascione 76'-ag/Pulzetti 21', Rodriguez 89')
Sampdoria – Palermo 1:1 (Eder 6'/Vasquez 49')
Verona – Atalanta 1:0 (Saviola 53')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Paul Pogba

Ostale Vijesti