VIDEO: Još jedan Mandžukić show - gol i dvije asistencije u pola sata!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 21.02.15. | 21:54

Atlético je bez većih problema došao do 17. prvenstvene pobjede. Almeria je na Vicente Calderonu pala u prvih pola sata, a u glavnim ulogama su bili naš Mario Mandžukić i Antoine Griezmann.

Hrvatsko-francuska napadačka kombinacija izgleda odlično, a danas su Diegu Simeoneu donijeli pobjedu bez previše nerviranja. Sve je završilo već nakon pola sata, a počelo je u 13. minuti kada je Mandžukić iskoristio kazneni udarac sumnjivo dosuđen nakon navodnog prekršaja u skoku nad Godinom.

U 20. minuti Mandžukić je oduzeo jednu loptu i odmah, iz prve, gurnuo Griezmanna u gol-šansu, a 9 minuta kasnije naš je napadač glavom uposlio svojeg partnera u napadu.

Nakon toga nije više bilo golova, utakmica se prilično smirila te je Atlético mirno sačuvao prednost i došao do pobjede koja ga je dovela 3 boda iza Barcelone i 4 iza Reala s time da 'Kraljevski klub' ima utakmicu manje.

Inače, Mandžukića je argentinski trener izvadio u 59. minuti. Ušao je Torres, a hrvatski je reprezentativac dobio ovacije domaćih navijača.

Primera, 24. kolo:

Cordoba – Valencia 1:2 (Ghillas 74'-11m/Gomes 38', Piatti 81')
Atlético – Almeria 3:0 (Mandžukić 13'-11m, Griezmann 20', 29')

(Foto: Action Images).

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Mario Mandžukić

Ostale Vijesti