VIDEO: Jedvaj asistirao, Klopp remizirao, Aduriz bombardirao, Mina uništavao

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 18.02.16. | 23:03

Valencijin 20-godišnjak apsolutni je junak dana.

Valencia je potpuno razbila bečki Rapid našeg Mateja Jelića. 'Šišmiši' su odigrali najboljih 45 minuta u sezoni, a junak je bio Santi Mina. Ovaj 20-godišnjak je sudjelovao u prvih 5 golova svoje momčadi – zabio je 2, a asistirao u preostala 3. Drugi dio je bio puno mirniji, a ni on nije prošao bez gola – Rodrigo je minutu prije kraja utakmice zabio, a asistent je ovaj put bio Vezo. Jelić je proveo svih 90 minuta na terenu.

Osim Valencije, tek je praška Sparta ostvarila pobjedu kao domaćin. Augsburg se uspio obraniti od Liverpoola, a bez golova je završila i utakmica između Šahtara i Schalkea. Za Ukrajince je Srna odigrao cijelu utakmicu, a Eduardo je ušao u 80. minuti. Pobjednika nije bilo ni u Turskoj, no Galatasaray i Lazio su ipak postigli golove.

Najistaknutiji hrvatski igrač bio je Tin Jedvaj koji je upisao sjajnu asistenciju za jedini gol na utakmici. Odlično se Jedvaj, koji se ustalio na poziciji desnog bočnog momčadi iz Leverkusena, ubacio na desnu stranu i još bolje ubacio u sredinu gdje je Bellarabi donio veliku prednost Bayeru uoči uzvrata.

Oduševljeni su u Bilbau velikom pobjedom u Marseilleu, ali su još oduševljeniji sjajnim golom kojeg je postigao Aduriz. Jedan od najljepših golova koje smo vidjeli ove godine.

Gostujuću pobjedu upisala je i Braga.

Europska liga, rezultati:

Augsburg – Liverpool 0:0

Galatasaray – Lazio 1:1 (Sarioglu 12'/Milinković-Savić 21')

Marseille – Athletic Bilbao 0:1 (Aduriz 54')

Šahtar – Schalke 0:0

Sion – Braga 1:2 (Konate 54'/Stojiljković 13'-11m, Silva 61')

Sparta Prag – Krasnodar 1:0 (Julis 64')

Sporting – Bayer 0:1 (Bellarabi 26')

Valencia – Rapid Beč 6:0 (Mina 4', 25', Parejo 10', Negredo 29', Gomes 35', Rodrigo 89')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Rapid BečSanti MinaTin JedvajSionŠahtarSparta Prag

Ostale Vijesti