VIDEO Gvardiol: "Realno, namučili smo se protiv Zvezde. Hrvatska na Euru? Zna se što je cilj"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 13.12.23. | 22:21

Joško je ostao na klupi, ali se imao zbog čega veseliti nakon što je njegova momčad pobijedila

Nogometaši Manchester Citya okončali su grupnu fazu Lige prvaka sa svih šest pobjeda, a u zadnjem kolu su pobijedili Zvezdu u Beogradu s 3-2. Joško Gvardiol ostao je na klupi, ali je nakon utakmice spremno stao pred novinare.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Drago mi je da smo ostvarili pobjedu. Pokušali smo odmoriti nekoliko igrača, znamo kakav nam je raspored u Engleskoj. Što se tiče atmosfere, lijepa je, prvi put sam ovdje, nadam se da ću doći opet", rekao je Gvardiol za SK pa prokomentirao Zvezdu:

"Ovisi kako ćemo gledati te dvije utakmice. Ali ono što znamo iz prve utakmice je da su definitivno bili opasniji, ali evo i danas su zabili dva gola, tako da moram reći da su kvalitetni, nije bilo lako. Namučili smo se, realno gledano. Želim im sreću u ostatku sezone."

Slijedi klupski SP. Na pitanje je li cilj osvojiti ga, Joško je rekao:

"Naravno, zato i pokušavamo odmoriti igrače, imamo i ozljeda, imamo i Crystal Palace, onda idemo za Saudijsku Arabiju, naravno da ciljamo podići trofej, ali i tamo nas čekaju teške momčadi, moramo se pripremiti što bolje, dati sve od sebe i pokušati osvojiti."

Hrvatsku na Euru čeka grupa sa Španjolskom, Italijom i Albanijom:

"Teška grupa, ali znamo našu kvalitetu. Pokušat ćemo se pripremiti, imamo u ožujku okupljanje, a znamo što je cilj, što dalje dogurati."

Je li pratio Srbiju?

"Na Svjetskom jesam, u kvalifikacijama nisam. Što se tiče SP-a, tako je kako je bilo, ali znamom da su kvalitetna ekipa s kvalitetnim izbornikom. Nadam se da će im se posložiti neke stvari."

Video pogledajte OVDJE.



Tagovi

Joško GvardiolManchester CityLiga prvaka

Ostale Vijesti