Prekršaj vratara Villara na Morati. REUTERS/Isabel Infantes
Prekršaj vratara Villara na Morati. REUTERS/Isabel Infantes

VIDEO Griezmann 'hat-trickom' nakon igrača više srušio Vigo

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 21.10.23. | 22:59

Ključni trenutak bilo je isključenje vratara domaćih u 25. minuti

U posljednjoj subotnjoj utakmici 10. kola španjolskog nogometnog prvenstva madridski Atletico pobijedio je Celtu u Vigu 3-0.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ključni trenutak dogodio se u 25. minuti, kad je domaći vratar Ivan Villar ispustio loptu nakon centaršuta s boka te inercijom u želji da je ponovno uhvati oborio Moratu. Čisti kazneni udarac, a strogo po udžbeniku i crveni karton, suparnički napadač spriječen je u izglednoj situaciji za pogodak, no pravednija kazna bila bi samo javna opomena vrataru, išao je na loptu, Alvaro Morata mu ju je izmaknuo u djeliću sekunde… Kako bilo, na vrata je morao Vicente Guaita, a Antoine Griezmann je bio hladnokrvni izvođač kaznenog udarca.

Francuski reprezentativac realizirao je protunapad za 0-2 u 64. minuti, procijenite sami je li gađao bliži kut ili se poskliznuo… (VIDEO – Arenasport).

U 71. minuti školski protunapad u nekoliko poteza, Molina za Griezmannov 'hat-trick'. Francuza je u 76. minuti zamijenio turski stoper Söyüncü, pa je na Sofinom algoritmu zaradio 'samo' 9.3...

Prekršaj za isključenje vratara Celte i pogodak Griezmanna s bijele točke novom vrataru Guaiti te ostale pogotke pogledajte OVDJE (Arenasport).

Momčad Diega Simeonea ovom se pobjedom približila vodećem Real Madridu na tri boda zaostatka uz utakmicu manje.



Tagovi

CeltaAtletico MadridPrimeraLa LigaAlvaro MorataAntoine GriezmannDiego Simeone

Ostale Vijesti