VIDEO: Golijada u Napoliju, Vrsaljko asistirao za novi uspjeh Sassuola

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 23.11.14. | 17:27

Prije večerašnjeg milanskog derbija odigrano je većina utakmica 12. kola Serie A.

Sampdoria je i dalje ostala na samo jednom porazu u sezoni, a do novog boda došla je u Ceseni. Domaćine je u vodstvo doveo Lucchini golom nakon ubacivanja iz jednog slobodnog udarca s lijeve strane, da bi bod momčadi iz Genove donio igrač domaće momčadi Nica koji je u 77. minuti ugurao loptu u vlastitu mrežu.

Sjajna utakmica igrala se u Napoliju. Domaćini su protiv Cagliarija nakon pola sata igre vodili s 2:0, a golove su postigli Higuain i Inler s time da je Švicatac svoj gol zabio s gotovo 30 metara. No, ne postoji momčad Zdeneka Zemana koja se predaje nakon ovakvog zaostatka. Prvo je Ibarbo u 38. minuti završio jednu lijepu akciju po lijevoj strani da bi se Farias u 47. najbolje snašao u jednoj gužvi u šesnaestercu domaće momčadi. Ipak, De Guzman nešto kasnije opet dovodio svoju momčad u vodstvo da bi Farias svojim drugim golom postavio konačnih 3:3.


Parma je izgubila još jednu, sada već 10. utakmicu u prvenstvu, a danas je Empoli s dva gola u gostima došao do tri boda. Tri boda u gostima je osvojila i Fiorentina, a Udinese i Chievo su podijelili bodove. U toj utakmici sjajan je gol postigao Radovanović za gostujuću momčad.

Do iznenađenja je u ranijoj utakmici došao Sassuolo koji je pobijedio u gostima kod Torina. Sanchez je za domaću momčad promašio kazneni udarac u 30. minuti, a Sassuolo do pobjede došao u 87. minuti kada je naš Šime Vrsaljko lijepo centrirao s desne strane, a Floro bio najviši u skoku i loptu pospremio u mrežu. Sassuolu je ovo šesta uzastopna utakmica bez poraza pa su nakon lošeg starta u sezonu trenutno na 11. mjestu.


SERIE A, 12. KOLO:

Torino – Sassuolo 0:1 (Floro 87')
Cesena – Sampdoria 1:1 (Lucchini 60'/Nica 77'-ag)
Napoli – Cagliari 3:3 (Higuain 11', Inler 3'o, De Guzman 62'/Ibarbo 38', Farias 47', 67')
Parma – Empoli 0:2 (Vecino 45', Tavano 56')
Udinese – Chievo 1:1 (Di Natale 45'/Radovanović 74')
Verona – Fiorentina 1:2 (Lopez 39'/Rodriguez 16', Cuadrado 62')

(Foto: Action Images)


Tagovi

Serie AŠime Vrsaljko

Ostale Vijesti