Screenshot Twitter
Screenshot Twitter

VIDEO Erliću poraz pokvario prvijenac: "Jako smo tužni, sve nam ide loše, ali samo radom se možemo oporaviti"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 12.12.23. | 09:21

Hrvatskom reprezentativcu ovo je trebala biti radosna večer, ali je u tri minute postala nova glavobolja

Stoper hrvatske nogometne reprezentacije Martin Erlić bio je strijelac za Sassoulo u 15. kolu talijanskog nogometnog prvenstva, ali njegova je momčad na dramatičan način na kraju izgubila na gostovanju kod Cagliarija sa 1-2 (1-0).

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Erlić je dao kratku izjavu za DAZN nakon utakmice.

“Jako smo tužni, danas smo dali sve od sebe. U ovom razdoblju i zadnjih nekoliko utakmica sve nam ide jako loše, nismo zaslužili zadnje poraze. Samo moramo zasukati rukave i nastaviti raditi kao što radimo: vjerujem da je naša momčad doista ujedinjena skupina i to smo pokazali u posljednjih nekoliko utakmica. Samo radom se možemo oporaviti i prebroditi ovaj trenutak", rekao je Vatreni pa priznao da je crveni karton za Ruana Tressoldija sigurno utjecao na rasplet utakmice.

"Na današnju utakmicu sigurno je utjecala ta jedna odluka, to isključenje, ali moramo se oporaviti."

Video: Arenasport

Ni trener Alessio Dionisi nije bio zadovoljan.

“Moramo prihvatiti činjenicu da utakmice igraju igrači i da smo danas igrali s jedanaest, imali bismo drugačiji ishod. Nakon zadnje utakmice ponovno smo se vratili individualnim pogreškama. Jako sam ljutit na dečke, ne možemo si dopustiti da svaku utakmicu završimo s deset igrača. Nisam odmah zamijenio jednog od dvojice centralnih braniča, čak i ako su bili žuti, jer sam imao samo jednog na klupi. Čekao sam, razmišljao o prelasku na obranu 3 igrača kasnije u utakmici, a onda je epizoda isključenja ponovno promijenila karte na stolu, primoravši nas da igramo gotovo 40 minuta u brojčanoj inferiornosti", rekao je trener i dodao:

"Također bih želio naglasiti da unatoč tome što je morao prihvatiti odluke suca, nakon 10 minuta Thorstdvedt je zadobio udarac laktom koji ga je ostavio bez zuba, a njegov protivnik nije ni dobio žuti karton."



Tagovi

Martin ErlićSassuoloSerie A

Ostale Vijesti