Screenshot Sportklub
Screenshot Sportklub

VIDEO Dva igrača s klupe presudila PSG-u, Neymar razočarao Japance

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 01.08.23. | 14:44

Parižani su poveli u 63. i vodili do 81. minute, a sad sele u Južnu Koreju

Na Nacionalnom stadionu u Tokiju prijateljsku pripremnu utakmicu točno u podne po srednjoeuropskom vremenu odigrali su Paris Saint-Germain i milanski Inter, a premda su Parižani poveli nakon malo više od sat vremena igre na kraju su se zadnji smijali, slavili i pjevali – Talijani.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

PSG je igrao u kombiniranoj postavi, samo je zadnja linija bila ‘reprezentativna’, dočim su Nerazzurri startali u trenutno najjačoj postavi. U 63. minuti, nakon pogreške u građenju napada, Vitinha je s preko 25 metara opalio i pogodio u dalji kut vratara Filipa Stankovića, inače Dejanova sina. Pogodak pogledajte OVDJE.

Nakon pet zamjena Luisa Enriquea, odnosno Simonea Inzaghija (trener Intera je još u 55. minuti pri 0-0 zamijenio četvoricu) sreća se okrenula, a proslavila su se “dva igrača s klupe”: prvo je u 81. minuti Sebastiano Esposito nakon rekontre izjednačio (VIDEO – Sportklub), a u 83. je Stefano Sensi nakon organiziranog napada od vratara Stankovića preokrenuo rezultat koji se do kraja nije mijenjao (VIDEO – Sportklub).

Na azijskoj turneji do sada je PSG je odigrao 0-0 protiv Al-Nassra Cristiana Ronalda i Marcela Brozovića, a potom je poražen od Cerezo Osake (2-3).

PSG je na turneju po Aziji krenuo bez svoje najveće zvijezde Kyliana Mbappéa, a publika na Nacionalnom stadionu u Tokiju je očekivala da će na terenu vidjeti Neymara koji je ipak ostao na klupi. Brazilac, koji je početkom ožujka operirao desni gležanj, nije igrao od 19. veljače i ozljede protiv Lillea.

Prvaci Francuske za dva dana igraju ponovno, ovaj put u Južnoj Koreji, u Busanu protiv Jeonbuk Motorsa.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina, G)


Tagovi

PSGParis Saint-GermainInterPrijateljska utakmicaVitinhaSebastiano EspositoStefano SensiNeymarSimone InzaghiLuis Enrique

Ostale Vijesti