VIDEO: Drama na La Rosaledi! Sudački previdi, crveni kartoni i - pobjeda Malage nad Barcelonom!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 08.04.17. | 22:43

Malaga je zadala veliki udarac Blaugrani u šampionskoj utrci!

Nakon podjele bodova na današnjem gradskom derbiju između Real Madrida i Atletica Barcelona je imala priliku naplatiti tek bod koji je Real osvojio i otići na vrh. Ali na kraju im je naizgled jednostavno gostovanje u Malagi postalo pakleno.

Domaće je u vodstvo doveo Ramirez kada je pobjegao obrani Barcelone nakon duge lopte Carlosa u 32. minuti. Nakon što je Barcelona ostala s igračem manje u 65. minuti, kada je radi drugog žutog kartona isključen Neymar, Malaga je riješila pitanje pobjednika.

Igrala se 90. minuta kada je Jony završio akciju pogotkom i tako donio veliko slavlje igračima Malage. Spomenimo i da su susret obilježile velike pogreške suca Manzana, koji je prvo poništio čisti pogodak Malaginog Penerande u 71. minuti, a zatim i propustio dosuditi najstrožu kaznu za prekršaj nad Sergi Robertom.

Ovo je veliki udarac u šampionskoj utrci Barcelone, koja je ostala na drugom mjestu s utakmicom više i tri boda manje u odnosu na prvoplasirani Real. Malagi je ovo pak druga pobjeda u nizu, nakon koje su skočili na 14. mjesto i 33 boda.

 

 

 

 

(Foto: Action Images)

 

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Ostale Vijesti