VIDEO: Ødegaard napokon pokazao svoje umijeće! U jednoj akciji izbacio šest igrača Athletica

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 30.10.16. | 21:24

Norvežanin napokon zabljesnuo. Ali ne do kraja.

Jeste li već zaboravili Martina Ødegaarda? O Norvežaninu se posljednjih godina puno pisalo, ali on još nije opravdao očekivanja. Iako je debitirao u prvoj momčadi Reala te upisao 9 nastupa za Norvešku, Ødegaard je od nekih već proglašen velikim promašajem. Što definitivno nije pošteno s obzirom da on ima tek 17 godina.

Iako je Ødegaard ovog ljeta želio otići iz Reala na posudbu, on je ostao u Castilli, drugoj momčadi 'Kraljevskog kluba' s kojom igra u trećoj ligi. Tamo je redovni prvotimac, a na jučerašnjoj je utakmici protiv Athleticove B momčadi jednim potezom pokazao da je bespredmetno raspravljati o njegovom talentu. Ali i da mora dosta raditi da bi taj talent pretvorio u konkretan učinak.

U jednom trenutku Ødegaard je uzeo jednu loptu na 40-ak metara od svojeg gola. Žongliranjem je izbacio trojicu protivnika, u trku se driblingom oslobodio još trojice, namjestio na udarac na 20-ak metara od gola i – dodao loptu protivničkom golmanu,. Jednostavno mu je nedostalo snage za završni udarac…

(Screenshot: Video)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Martin OdegaardCastilla

Ostale Vijesti