REUTERS/Leon Kuegeler D
REUTERS/Leon Kuegeler D

VIDEO Crveni alarm u Münchenu nakon trećeg poraza zaredom, Apotekari sad bježe osam bodova!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 18.02.24. | 19:57

Bayern je nakon Leverkusena i Rima posrnuo i na gostovanju u Bochumu

Izvještaj s posljednje utakmice 22. kola njemačkog nogometnog prvenstva mogli bismo početi i onim klasičnim “iako su poveli već u 14. minuti”, radi se o Bayernu, koji je rano poveo protiv Bochuma, ali se proveo kao bos po trnju u Ruhru! Zakopani pod ugljenom ostali su gosti, domaći su preokrenuli na 3-1, a Harry Kane je u sudačkoj nadoknadi tek samnjio na konačnih 3-2 te sad vodeći Bayer Leverkusen bježi drugoplasiranim Bavarcima osma bodova, a ne bismo se iznenadili da se Thomasu Tuchelu u Säbenerstrasse zahvale prije kraja sezone!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Treći je ovo, naime, poraz njemačkog prvaka zaredom, nakon 0-3 u Leverkusenu (Bayer) te 0-1 u Rimu (Lazio) u Ligi prvaka bolji od Bayerna bio je i Bochum, koji se tradicionalno bori za ostanak. Završilo je 3-2 uz čak 13 minuta sudačke nadoknade, a u 4. je Harry Kane smanjio, nakon što su od 83. Bavarci bili s čovjekom manje jer je zbog druge javne opomene isključen Upamecano.

Gosti su poveli pogotkom Musiale u 14. minuti, a Upamecano je ušao u 33. umjesto ozlijeđenog Mazraouija. Domaći su izjednačili u 38. preko Asana, nakon kontre, a u 44. je Schlotterbeck kaznio indolentnost Bavaraca za 2-1. U drugom poluvremenu gosti su imali posjed, no presudnim trenutkom pokazao se kazneni udarac kojeg je laktom skrivio Upamecano, zbog tog drugog žutog kartona je isključen, Stöger je uspio svladati Neuera iako je pucao slično Dabri, a njemački ga reprezentativac pročitao. U sudačkoj nadoknadi Kane je smanjio i to je bilo to, domaći su izdržali sve preostale izazove. Statistika je na strani Bayerna, ali tko te više pita…

Naš mladi reprezentativac Lovro Zvonarek ostao je na klupi.

Pogotke pogledajte OVDJE (Sportklub). (G)



Tagovi

BochumBayernBundesligaThomas TuchelHarry KaneLovro Zvonarek

Ostale Vijesti