Screenshot
Screenshot

VIDEO Cristiano Ronaldo i Otavio osigurali pobjedu Al Nassra protiv Bilićevog Al Fateha, Brozović opet izvrstan

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 17.02.24. | 21:35

Momčad bivšeg izbornika Vatrenih se dobro držala, ali kvaliteta je na kraju presudila

Teže od očekivanog je Al Nassr došao do pobjede protiv Al Fateha Slavena Bilića u 20. kolu saudijske Pro lige. Domaći sastav poveo je pogotkom Cristiana Ronalda već u 17.minuti, ali je svega 12 minuta kasnije Al Najdi vratio stvari na početak.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Iako je Al Nassr nastavio s pritiskom, na predah se otišlo s 1-1, a iako se Bilićeva momčad dobro nosila s napadima domaćina većim dijelom drugog poluvremena, na kraju je Otavio u 72. postavio konačnih 2-1.

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Sportklub)

Iako su treću utakmicu zaredom bez pobjede (dva remija i poraz), Bilićev Al Fateh ostao je na sedmom mjestu prvenstvenog poretka. Al Ittihad, čije boje brane Benzema, Jota, Kante i druge megazvijezde, ima svega dva boda više od Bilićevog Al Fateha, dok se za prvo mjesto bore Al Nassr, koji je ove subote došao do svojeg 49. bod ate Al Hilal, trenutno vodeća momčad prvensta, koja uz utakmicu manje ima četiri boda više od svojeg prvog pratitelja

Spomenimo kako je cijelu utakmicu za domaći sastav odradio Marcelo Brozović koji je još jednom bio jedan od najboljih igrača na terenu.

U drugoj utakmici na današnjem raspredu u saudijskoj Pro ligi Al Feiha je na gostovanju kod Al Hazema slavila s 3-1, a prvo ime pobjede gostiju bio je Nigerijac Onyekuru koji je postigao dva pogotka.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Cristiano RonaldoAl FatehSlaven BilićAl NassrMarcelo Brozović

Ostale Vijesti