VIDEO: Čop šokirao Mestallu ali ipak uzeo samo bod

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 11.03.17. | 15:17

Hrvatski napadač zabio je pogodak za svoj Sporting na gostovanju kod Valencije, ali to nij bilo dovoljno za puni plijen.

U prvoj današnjoj utakmici 27. kola španjolskog prvenstva, Valencia i Sporting iz Gijona su remizirali odigravši 1:1. Junak gostiju bio je hrvatski napadač Duje Čop, koji je za Sporting zabio u 60. minuti. Čop se riješio čuvara i proslijedio loptu do Burguija, koji puca prema golu. Alves je obranio i odbijanac je uhvatio Čop i bez problema poslao u mrežu.


Duje Čop  Goal - Valencia 0-1 Sporting Gijon 11... by LiveFootball28

Bili su gosti na pragu velike senzacacije na Mestalli, ali je Valenciju od poraza spasio El Haddadi lijepim golom u 85. minuti.


Munir El Haddadi Amazing Goal Valencia CF 1-1... by brilche

Pola sata prije toga, u 55. minuti Parejo nije uspio iskoristiti penal za vodstvo. Cuellar m je obranio udarac s bijele točke.

Sporting je tako uzeo vrijedan bod u borbi za ostanak. Čop i društvo su trenutno na pretposljednjem mjestu prvenstvene ljestvice s bodom zaostatka za mjesto boljom Granadom i šest bodova udaljeni od sigurne zone. Valencia je 13., ima dva boda manje od mjesto boljeg Las Palmasa.

Primera, 27. kolo, rezultati:

Valencia – Sporting Gijon 1:1 (El Haddadi 85'/Čop 60')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Duje Čop

Ostale Vijesti