SK Screenshot
SK Screenshot

VIDEO Brozović zabio i asistirao u pobjedi Al Nassra, Bilić remizirao...

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 30.12.23. | 20:43

Sjajna utakmica hrvatskog reprezentativca za kraj 2023. godine.

Al Nassr slavio je na gostovanju kod četvrtog Al Taawona s 4-1 i nastavio lov za vodećim Al Hilalom koji mu bježi sedam bodova prednosti.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Domaći sastav nalazi se neočekivano visoko na prvenstvenoj ljestvici, a da je danas pobijedio približio bi se Al Nassru na samo šest bodova zaostatka. Da bi se takav scenarij mogao dogoditi potvrdilo je samo otvaranje utakmice, kada je El Mahdioui, nakon promašenog kaznenog udaraca, iz odbijanca zabio za vodstvo Al Tawoona. Napadač Al Nassra Cristiano Ronaldo poludio je na odluku o dosuđenom jedanaestercu za domaćine te prigovorio sucu, a on mu je odmah dao žuti karton. S bijele točke precizan je u 13. minuti bio El Mahdioui. Pogledajte situaciju i prosudite sami je li tu bilo riječi o penalu VIDEO (SportKlub).

Ipak, Al Nassr je do 35. minute stigao do preokreta, ponajviše zahvaljujući našem reprezentativcu. Epic Brozo je u 26. prvo zabio, a devet minuta kasnije i asistirao. Do svojeg trećeg gola za Al Nassr, drugog u prvenstvu stigao je nakon akcije koju je započeo C. Ronaldo koji je asistirao Talisci u 26. minuti, a ovaj je krasno dodao Brozu za izjednačenje 1:1. Gol možete pogledati OVDJE. (SportKlub).

Brozović je ubrzo sjajno izveo korner, a najviši u skoku bio je Aymeric Laporte koji glavom pogađa za preokret Al Nassra. Asistenciju Brozovića možete pogledati OVDJE.

Pitanje pobjednika praktički je bilo riješeno u 50. kada je Portugalac Otavio zabio treći gol za Al Nassr. Al Taawon se više nije mogao vratiti. Dapače. u drugoj minuti sudačke nadoknade Cristiano Ronaldo zabio je svoj 54. gol u kalendarskoj godini i tako zaključio iznimno efikasnu 2023. (VIDEO)

Cristiano Ronaldo početak 2023. godine dočekao je u dresu saudijskog Al Nassra nakon što je imao razočaravajuću epizodu u Manchester Unitedu.

Kroz cijelu godinu Ronaldo je zabio 54 gola za Portugal i Al Nassr i najbolji je strijelac u ovoj kalendarskoj godini. Iza sebe je ostavio Kyliana Mbappea i Harryja Kanea koji su zabili po 52 gola, kao i Erlinga Haalanda koji je zabio 50 golova.

Posljednji gol u 2023. zabio je Ronaldo u susretu 19. kola saudijskog prvenstva protiv Al Taawona u 92. minuti.

Brozović je na kraju proglašen igračem utakmice. Sofascore mu je dao ocjenu 9.6, a izuzev gola i asistencije imao je četiri ključna dodavanja i 91 postotnu toćnost dodavanja.

Napomenimo kako je Al Fateh Slavena Bilića u ranijem terminu odigrao 'nulu' s Al Akhdoudaom i godinu završio na šestom mjestu, a Al Shabab je pobijedio na domaćem terenu Al Wehdu s 1-0 kasnim pogotkom Radafija. Al SHabab je tako prekinuo seriju od sedam utakmica bez pobjede i 2023. će završiti na 11. mjestu.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Al NassrMarcelo BrozovićIgor BišćanSlaven Bilić

Ostale Vijesti