VIDEO: Bilić ispustio pobjedu u sudačkoj nadoknadi, United siguran protiv Watforda

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 11.02.17. | 18:04

Bilićev West Ham u finišu dvoboja došao je do preokreta protiv West Bromwicha, ali je u sudačkoj nadoknadi primio pogodak za konačnih 2:2, dok je United bio siguran protiv Watforda.

West Ham i West Bromwich Albiona podijelili su bodove u dramatičnoj utakmici u kojoj su tri pogotka pala u posljednjih pola sata.. Gosti su došli do vodstva već u šestoj minuti preko Nacera Chadlija. Nakon primljenog pogotka West Ham je preuzeo inicijativu, no do izjednačenja je stigao tek sredinom nastavka.

Manuel Lanzini opalio je s 20 metara i pogodio prečku, na loptu je natrčao Sofiane Feghouli koji iz blizine poentira za zasluženo poravnanje. U nastavku utakmice Londončani su u potpunosti zagospodarili terenom, a dobra igra isplatila im se u 87., kada je Lanzini sjajnim udarcem iz daljine pogodio za preokret Bilićeve momčadi.

Međutim uporni gosti uspjeli su izjednačiti u 94., pogotkom Jonnyja Evansa nakon kornera, iako su se igrači West Hama žalili na prekršaj u napadu nad vratarom Darrenom Randolphom.

Manchester United svladao je na domaćem terenu Watford sa sigurnih 2:0 čime je Mourinhova momčad niz bez poraza u Premiershipu produžila na 15 utakmice. Junak dvoboja bio je Anthony Martial koji je upisao gol i asistenciju.

Do vodstva Crveni Vragovi stigli su u 32. kada je Juan Mata s pet metara iskoristio Martialovu asistenciju, a francuski napadač postavio je na konačnih 2:0 u 60. kada nakon lijepe kontre domaćina. United je u potpunosti nadigrao domaćine te je na kraju dvoboja imao 23 udaraca na suparnički gol.



Southampton je u gostima s uvjerljivih 4:0 razbio Sunderland, a junak dvoboja bio je Manolo Gabbiadini koji je dva pogotka. Gabbiadini je poentirao u obje utakmice za Svece od kada je na zimu stigao iz Napolija.

Stoke je produbio agoniju Crystal Palacea minimalnom pobjedom preko Joea Allena, a Middlesbrough i Everton remizirali su utakmici bez pogodaka.

> VIDEO: Pobjeda Topnika uz sumnjivi pogodak Sancheza

Rezultati by SofaScore

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Juan MataAnthony MartialMate Bilić

Ostale Vijesti