VIDEO: Bilić kiksao, Demba Ba promašio naslov prvaka?

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 10.05.15. | 20:03

Je li Slaven Bilić danas izgubio šansu za osvajanjem naslova prvaka Turske?

Velika se borba vodi u Turskoj za prvo mjesto i naslov prvaka. Bešiktaš našeg Slavena Bilića vodi veliku borbu s Galatasarayem i Fenerbahčeom, a bivši hrvatski izbornik danas je izgubio važna dva boda u utakmici protiv Gazaintepspora.

Dobro je sve krenulo za Bešiktaš. Već u 4. minuti Jose Ernesto Sosa je sjajno pogodio iz slobodnog udarca te doveo svoju momčad u vodstvo.

Imali su domaćin nakon vodećeg gola još nekoliko šansi, tražili i kazneni udarac nakon jednog starta gostujućeg stopera nad Dembom Ba, ali se Gaziantepspor nije predavao. Dapače, gosti su do poluvremena uspjeli izjendčiti i to lijepim udarcem Chibuikea u 42. minutu utakmice.

U drugom poluvremenu Bilićeva momčad je krenula agresivno, stvarala mnoštvo prilika, ali lopta nije hteja u mrežu. Tore je u 69. silovitim udarcem pogodio vratnicu...

...petljali su domaći napadači pred gostujućim golom...

...a nevjerojatno je što je Demba ba promašio u 69. minuti utakmice.

Mogla je stvar po Bilića biti još gora da su gosti u sudačkoj nadoknadi zabili gol iz odlične kontre, no Senov udarac ostao je na vratnici.

Nakon ovog rezultata Bešiktaš je ostao na trećem mjestu s 65 bodova. Prvi je Galatasaray sa 67, dok Fenerbahče ima 66 bodova.

Superliga, 30. kolo:

Rizespor – Trabzonspor 0:2 (Dursun 28', Yilmaz 85')
Bešiktaš – Gaziantepspor 1:1 (Sosa 7'/Chibuike 42')

(Screenshot: Video)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Slaven BilićDemba Ba

Ostale Vijesti