REUTERS/Vincent West
REUTERS/Vincent West

VIDEO Betis pobjedio s hendikepom i nagovijestio dobru formu pred Dinamo

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 09.02.24. | 22:55

Briljirao je novi igrač koji, srećom, nema pravo nastupa protiv Dinama

U posljednjoj utakmici prije utakmice Konferencijske lige protiv Dinama a Villamarinu (četvrtak, 21 sat), Betis je s 2-0 u gostima svladao Cadiz i skočio na šesto mjesto ljestvice. Cadiz je ostao na 18., s utakmicom više od konkurencije za ostanak koja igra u subotu i nedjelju

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Betis je oba pogotka zabio na počecima poluvremena. U šestoj minuti Pablo Fornals je sjajnom loptom dodao Willianu Joseu koji efektno pogađa za 2-0, a španjolski ofenzivni veznjak Fornals, koji je ove zime stigao iz West Hama za osam milijuna eura pogodio je nevjerojatan gol u akciji u kojoj je važnu rolu odradio i Nabil Fekir. Fornals je u svojoj drugoj utakmici za Betis, prvoj od prve minute pokazao da će biti veliko pojačanje za Verdiblancose, ali, srećom, neće zaigrati u dvomeču protiv Dinama u Konferencijskoj ligi. Prvi susret igra se u Sevilli 15. veljače, a uzvrat 22. veljače u Zagrebu.

Napomenimo kako je Manuel Pellegrini zaigrao u 4-2-3-1 sastavu, a osim strijelaca i asistenta Fekira, iskazali su se veznjaci Johhny i Marc Roca.

Golove možete pogledati OVDJE.

Na čelu je Real Madrid sa 58 bodova, dva manje ima druga Girona uoči njihova međusobnog ogleda u subotu.



Tagovi

BetisPrimera

Ostale Vijesti