Screenshoot
Screenshoot

VIDEO - BBB se našalili s vječnim rivalom: Poslali poštom u Split “čestitku” za 18. trofej

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 05.05.23. | 07:48

Nemalo su se iznenadili navijači Hajduka koji su ovih dana od djelatnike pošte dobili pakete s prigodnom čestitkom iz redova najljućih rivala!

Da navijačka mašta ne poznaje granice svjedoči i najnoviji potez navijača Dinama koji su ovih dana na razne adrese vezane uz Hajduk - poštanskim putem poslali originalno pakiranje povodom proslave 18. osvajanja “fritule”.

Naime, fritula je postala sinonim za propuštene trofeje Hajduka svih ovih godina i iako se možda malo izlizala s vremenom, BBB su je odlučili podignuti na razinu više.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Ovih dana na razne adrese vezane uz Hajduk, od samog poljudskog kluba, Torcide, udruge “Naš Hajduk”, poglavarstva grada Splita, bivšeg i aktualnog gradonačelnika, kafića u Splitu gdje se okupljaju Torcidaši ali i istaknutih igrača i navijača Hajduka, navodno su stigli paketi u originalnim kutijama s natpisom “Jubilarna 18. fritula”.

Da su pripadnici BBB dali si truda svjedoči i video snimka u kojoj je prikazna osoba koja kuha fritule uz prigodnu zastavu Dinama s obilježjima Lige prvaka i neizostavne bijele rukavice koje su činile koreografiju navijača Dinama na nedavnoj utakmici na Poljudu u kojoj su Modri zapečatili naslov prvaka, te ih pakira u originalne kutije koje su tijekom ovog tjedna poslane na više od 50 adresa po cijeloj Hrvatskoj.

Ovakve osmišljene akcije svakako su prihvatljiviji način šale među navijačima od raznih poziva na nasilje, fizičkih obračuna ili govora mržnje koji su često prisutni u eteru. U svakom slučaju, čekamo odgovor pristaša Hajduka.



Tagovi

BBBTorcidaGNK DinamoHajdukHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti