VIDEO: Barcelona s osam golova pregazio Cordobu, Rakitić zabio i asistirao

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 02.05.15. | 18:44

I prije utakmice protiv Cordobe znalo se da bi Barcelona trebala osvojiti bodove protiv posljednje momčadi Primere. No, osam golova u mreži domaćeg vratar Carlosa ipak je malo tko očekivao.

Barcelona je u sjajnoj formi u posljednje vrijeme. Nisu izgubili od 21. veljače i utakmice protiv Malage, a u dvije utakmice koje su igrali ovog tjedna upisali su šest bodova uz fascinantnu gol razliku od – 14:0. Prvo su postigli šest golova Getafeu, a onda je Cordoba prošla još gore te je primila 8 komada.

I dobro su se 'fenjeraši' držali do pred kraj prvog pogotka, a onda ih je 'otvorio' naš Ivan Rakitić. Sjajno mu je asistirao Messi, naš reprezentativac još bolje opucao i to je bilo 1:0. To se sve dogodilo u 42. minuti, a do kraja poluvremena je zabio i Suarez pa je pitanje pobjednika time i definitivno bilo riješeno.

Samim time, Barcelona je u drugom poluvremenu igrala rasterećeno, a kada je to tako, onda igraju najbolji nogomet. Tako je bilo i danas kada su u drugih 45 minuta postigli još šest golova. Dva gola su u tom razdoblju zabili Messi i Suarez, pa je tako Urugvajac došao do hat-tricka, a po jednom su protivničku mrežu zatresli Pique, kojem je asistirao Rakitić, te Neymar.

Zanimljivo je kako je Neymar postigao gol iz kaznenog udarca kojeg mu je prepustio Messi koji se tako Brazilcu odužio za situaciju koja se dogodila 5 minuta ranije, a kada je zabio gol 'otevši' loptu ispred Neymara.

Barcelona sada ima 87 bodova, pet više od Reala koji od 20 sati igra tešku utakmicu kod Seville.


Primera, 35. kolo:

Cordoba – Barcelona 0:8 (Rakitić 42', Suarez 45', 53', 88', Messi 46', 80', Pique 65', Neymar 85'-11m)  

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

NeymarLuis SuarezLionel MessiIvan Rakitić

Ostale Vijesti