VIDEO: Atletico slavio u Cordobi, Mandžu zamijenio Torres

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 04.04.15. | 20:28

Madridski Atletico došao je do novih bodova u španjolskom prvenstvu.

Branitelj naslova je u 29. kolu Primere s 2:0 slavio na gostovanju kod posljednje momčadi lige. Nova tri boda i 19. pobjedu ove sezone, trenutno trećoj momčadi u Španjolskoj osigurao je ranim pogotkom Antoine Griezmann, koji je već u petoj minuti susreta uspio svladati domaćeg vratara.

Do kraja poluvremena smo vidjeli još jedan pogodak u režiji aktualnog španjolskog prvaka. U 39. minuti je Cordobu matirao Saul Niguez glavom, nakon ubačaja Gimeneza, koji je i asistirao glavom.

Domaćini su mogli i smanjiti rezultat u posljednjih pola sata igre, no gađali su gredu, a Oblak je u završnici odlično reagirao na jedan pokušaj Cordobinog igrača.


Hrvatski napadač Mario Mandžukić za goste je igrao od prve minute u vrhu napada, a u 62. minuti ga je zamijenio Fernando Torres.

Atletico je na trećem mjestu Primere sa 62 boda, dva više ima drugoplasirani gradski suparnik Real, a Barcelona je na vrhu sa 68 bodova.

Dodajmo da je priključak za vodećima zadržala Sevilla koja je kod kuće s također 2:0 pobijedila Athletic Bilbao. Kao i Atletico, Sevilla je sve nedoumice oko pobjednika riješila već u prvom poluvremenu. Vidal je precizan bio već u trećoj minuti, a Bacca u 21. Sevilla je trenutno na petom mjestu sa 58 boda i ima dva manje od četvrtoplasirane Valencije.

Primera, 29. kolo, rezultati:

Sevilla - Athletic Bilbao 2:0 (Vidal 3', Bacca 21')
Cordoba - Atletico Madrid 0:2 (Griezmann 5', Niguez 39')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Atletico MadridCordobaSevillaAthletic Bilbao

Ostale Vijesti