Pixsell
Pixsell

VIDEO Arijan Ademi iz Kine: „Dođite u Dom sportova, neka Dvojka grmi!“

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 09.05.23. | 10:56

Bivši kapetan Dinama iz daleke Kine poslao je podršku Futsal Dinamu koji u petak ima prvu meč loptu za plasman u finale prvenstva Hrvatske.

Iza bivšeg kapetana Dinama i apsolutne legende zagrebačkog kluba Arijana Ademija je pet utakmica u kineskoj Super Ligi. Njegov Beijing Guoan nakon pet kola ima šest bodova, a prošlog petka Ademijeva momčad upisala je prvu pobjedu i skočila na sedmo mjesto ljestvice.

Prouči cjelokupnu ponudu za futsal na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ademi je u svih pet utakmica bio starter, a sada se javio i iz daleke Kine i to iz, možemo reći, dosta neočekivanog razloga – kako bi poslao poruku podrške igračima Futsal Dinama u njihovoj borbi za plasman u povijesno finale prvenstva i povijesnu Ligu prvaka.

„Dobar dan svima. Ovim putem pozivam sve navijače da dođu u što većem broju i podrže malonogometaše u njihovom pohodu na osvajanje prvenstva Hrvatske i ulaska u Ligu prvaka. Dođite u Dom sportova, napunite Dvojku. Neka grmi. Šaljem veliki pozdrav i navijam“, rekao je Ademi u kratkoj poruci.

Ademijev video možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, Futsal Dinamo je klub koji postoji od 2012., a od 2014. funkcionira prema članskom modelu 'jedan član, jedan glas'. Nakon suverenog osvajanja 2.HMNL 2015., Futsal Dinamo je u svih osam svojih sezona u 1.HMNL igrao doigravanje, po čemu je najkonzistentniji klub u ligi. Ove sezone izborio je svoje sedmo polufinale, a pobjedom u Makarskoj, protiv aktualnog prvaka Novog Vremena s 2-1 stigao je na korak do povijesnog plasmana u finale prvenstva, ali i Ligu prvaka, budući da oba finalista ostvaruju pravo igranja najelitnijeg futsalskog natjecanja u Europi. 

Iz Futsal Dinama su objavili kako pretprodaja ulaznica za utakmicu u petak ide najbolje nakon prve, za klub 'kultne' Šalate 2014., kada se na zagrebačkom stadionu u centru grada okupilo više od pet tisuća Dinamovih navijača.

Iz kluba su pozvali na kupnju ulaznica što ranije jer bi Dvojka, kako je i Ademi rekao u svojoj poruci podrške mogla biti 'krcata'. (nr)

Oglas

Polufinale 1. HMNL, druge utakmce


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

futsal prvenstvo HrvatskeFutsalfutsalprvenstvo hrvatske u futsaluFutsal DinamoMNK Futsal DinamoArijan AdemiNovo Vrijeme Apfel

Ostale Vijesti