Lukasz Cynalewski/Agencja Wyborcza.pl via REUTERS
Lukasz Cynalewski/Agencja Wyborcza.pl via REUTERS

VIDEO Antonio Milić načeo Rijekina ‘krvnika’ i bio igrač utakmice

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 09.03.23. | 22:55

Zanimljive prve utakmice 1/8 finala Konferencijske lige

U četiri večernje prve četrvtfinalne utakmice Konferencijske lige nije bilo uvjerljivih pobjeda, a pogotkom se ponosi bivši igrač Hajduka i povremeni hrvatski reprezentativac (tri nastupa za A-vrstu) Antonio Milić!

Milić je centaršut iz slobodnog udarca Joela Pereire glavom neobranjivo usmjerio u mrežu, uhvativši vratara Djurgardensa na krivoj nozi. Bilo je to za 1:0 Lecha u 39. minuti, a pogodak pogledajte OVDJE.  

Lech je protiv Rijekina ‘krvnika’ iz ljetošnjeg pretkola ovog natjecanja na kraju slavio 2:0, drugi pogodak zabio je Filip Marchwinski u 82. minuti.

Milić je bio najbolje ocijenjen po Sofascoreu.

Fiorentina je pobijedila Sivasspor 1:0 pogotkom Antonina Baraka u 69. minuti, a Josip Brekalo ostao je na klupi domaćih. Pogodak pogledajte OVDJE.

İstanbul Başakşehir je u Gentu protiv istoimenog domaćina poveo u 16. minuti, strijelac je bio Stefano Okaka, izjednačio je Gift Emmanuel Orban u 35.

Najviše pogodaka bilo je u Baselu, gdje su istoimeni domaćini dvaput vodili (Amdouni 6., Zeqiri 40.), ali gosti su se vraćali (Medvjedev 17., Abubakari 70.).

Pogotke pogledajte OVDJE.

TV prava za Hrvatsku ima Arenasport. (G)



Tagovi

Konferencijska ligaAntonio MilićJosip BrekaloLech PoznanFiorentina

Ostale Vijesti