Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

VIDEO Anderlecht u svojem trening kampu svladao Lokose, Zagrepčane već sutra očekuje okršaj s Gentom

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 07.07.23. | 15:25

Jedini pogodak za momčad Silvija Čabraje postigao je Indrit Tuci.

Nogometaši Lokomotive upisali su 3-1 poraz od belgijskog velikana Anderlechta u prijateljskoj utakmici koja se odigrala u Anderlechtovom trening kampu. Bila je to njihova druga utakmica po odlasku na pripreme u Nizozemsku gdje su prije svega tri dana pogotkom Mersinaja svladali grčkog prvaka AEK.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Belgijska momčad je već nakon prvih 45 minuta imala zavidnu prednost. Prvi se u listu strijelaca upisao Diawara (33.), da bi onda neposredno prije odlaska na predah za domaćina precizan bio i Benito Raman (45+1.).

U nastavku je zagrebačka momčad smanjila prednost gostiju u 55.minuti kad je precizan bio Tuci, ali je onda osam minuta kasnije Theo Leon zabio za 3-1, što se na kraju pokazao kao konačan rezultat.

Već sutra Lokose očekuje novi ozbiljan test budući da će odigrati prijateljsku utakmicu s Gentom, klubom u kojem su Hrvati ostavili velikog traga u povijesti, a posljednja dva hrvatska nogometaša koji su nosili dres spomenutog belgijskog kluba su Franko Andrijašević i Lovre Kalinić.

Podsjetimo, Lokosi su danas na web stranicama objavili dolazak Levisa Dragaja koji je jubilarno 10. pojačanje Zagrepčana za nadolazeću sezonu, a o tome ste već imali prilike čitati na Germanijaku.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Lokomotiva ZagrebNK LokomotivaAnderlechtPrijateljska utakmica

Ostale Vijesti