REUTERS/Ahmed Yosri
REUTERS/Ahmed Yosri

VIDEO Al Nassr uspješan i bez Brozovića, Bišćan izgubio u završnici dvoboja

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 28.10.23. | 20:01

Odigrane su dvije utakmice današnjeg programa saudijske Pro Lige.

Iako je Marcelo Brozović propustio gostovanje svojeg Al Nassra kod Al Feihe, drugoplasirana momčad saudijske Pro lige lagano se obračunala sa svojim suparnikom i na kraju slavila s 3-1.Nakon što u prvom dijelu nije bilo pogotka, sva četiri gola pala su u periodu od 50. do 74. minute. Junak dvoboja bio je Anderson Talisca koji je zabio prva dva pogotka za svoju momčad, prvi na dodavanje Cristiana Ronalda, a drugi nakon ubačaja Alexa Tellesa. Treći pogodak za Al Nassr zabio je Otavio u 74., a jedini za Al Feihu postigao je Al Shuwaish osam minuta ranije.

Al Nassr je ostao na drugom mjestu s četiri boda manje od vodećeg Al Hilala koji još ne zna za poraz.

Sažetak utakmice možete pogledati OVDJE.

Igor Bišćan upisao je svoj prvi poraz u drugoj utakmici na klupi Al Shababa. U dvoboju protiv Abhe nije bilo pogotka sve do 73. minute, odnosno minute nakon što je Iago Santos dobio drugi žuti karton i Al Shabab je posljednjih 18 minuta morao igrati s igračem manje. Bguir je zabio u 73., Al Muwallad je izjednačio tri minute kasnije, a konačni rezultat postavio je Grzegorz Krychowiak u 82. minuti na dodavanje Bguira.

Al Shabab je 11. s 12 osvojenih bodova, a Bišćanova momčad u idućem kolu dočekuje zvijezdani Al Ittihad koji nije slavio posljednja četiri kola.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Al NassrMarcelo BrozovićAnderson TaliscaCristiano RonaldoIgor Bišćan

Ostale Vijesti