Screenshot
Screenshot

VIDEO Al Nassr nakon jedanaesteraca ispao iz azijske Lige prvaka, Brozović neprecizan s bijele točke, pamtit će se i Ronaldov nestvarni promašaj!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 11.03.24. | 21:42

Nevjerojatno što Portugalac nije zabio...

Iako je Cristiano Ronaldo istinska mašina za pogotke, nekad i one najbolje mašine – zaštekaju. Portugalac je ovog ponedjeljka sa svojim Al Nassrom tražio prolazak u polufinale azijske Lige prvaka protiv Al Aina koji ih je u prvom ogledu svladao minimalnim rezultatom, ali on će iz ovog ogleda, neovisno o ishodu koji za njega nije bio dobar, ipak najviše pamtiti nevjerojatan promašaj iz 60. minute. Dobro, nije da će mu biti svejedno što je Al Ain prošao nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, ali promašaj će ga ipak malo više boljeti...

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dakle, Ronaldo je na ovom ogledu upisao jedan od najvećih promašaja u svojoj karijeri. U akciji iz 61.minute sudjelovao je i Brozović, a nakon jednog kvalitetnog udarca Al Khaibarija, Cristiano Ronaldo sa svega metar ili dva nije uspio pospremiti jedan ‘otpadak’ u mrežu.

Nevjerojatan promašaj Ronalda pogledajte OVDJE (Sportklub)

Budući da je nakon 90 minuta na semaforu bilo 3-2, a da je Al Ain u prvom ogledu slavio minimalnim rezultatom, pobjednika ovog ogleda potražili smo u produžecima.

I onda ih ni tamo nismo pronašli.

Al Shamsi je u 103. zabio za goste (3-3), da bi onda Ronaldo s bijele točke u 118. minuti ponovno odveo Al Nassr u vodstvo.

Momentum je u tim trenucima bio na strani domaćina, ali božica Fortuna je ovog puta pomilovala goste.

S bijele točke neprecizni su bili Brozović, Telles i Otavio,samo je Cristiano bio precizan kod domaćina, dok su za goste sva tri izvođača bili precizni. Al Ain, nekadašnja momčad Ivana Leke, Zorana Mamića i Zlatka Dalića tako je prošla dalje, dok je Al Nassr sada izgubio još jednu veliku utakmicu. Od prvenstva su se već oprostili, a budući da su sada ostali bez Lige prvaka, ne bi nas nimalo iznenadilo da se krene sa smjenama. A znamo tko uvijek prvi nastrada kad se krene s rezanjem. Castru večeras sigurno nije lako... (ri)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Cristiano RonaldoAl NassrAzijska Liga prvaka

Ostale Vijesti