undefined
undefined

Vida bira između dvije ponude: Ugledni engleski prvoligaš ili bogata ponuda s istoka

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 18.09.20. | 13:41

Hrvatski reprezentativac na pragu je odlaska iz Istanbula.

Kako prenosi arapski Saudi Sky Sport, hrvatski reprezentativac Domagoj Vida mogao bi promijeniti sredinu do kraja ljetnog prijelaznog roka.

Prema njihovim informacijama, zasad neimenovani saudijski klub ponudio mu je bolju plaću od one koju trenutno prima u Besiktasu. Trenutna u istanbulskom velikanu iznosi četiri milijuna eura godišnje, dok je ova podebljanija, ali zasad se ne spominje apsolutni iznos, samo o relativan u odnosu na trenutni.

Srebrni Vatreni ima 31 godinu na leđima, ugovor s turskim velikanom aktivan je još dvije godine i pitanje je koliko on doista želi ići na Bliski istok. U njemu još ima „vatre“ za najvišu razinu europskog nogometa, stoga je puno izvjesnije da ga vidimo u Premiershipu nego u Saudijskoj Arabiji.

Naime, kako prenosi turski Milliyet, West Ham je zainteresiran za Vidine usluge, a ovog vikenda trebali bi započeti pregovore s Turcima. Iako se rođeni Osječanin dovodio u vezu s WBA-om hrvatskog trenera Slavena Bilića, čini se kako je sada najbliži dolasku u London.

Besiktas je izvijesio cijenu za – pet milijuna eura i Vida je vaš. A koliko je ozbiljna priča potvrđuju pojedini turski mediji koji govore da je klub s Vodafone Arene navodno dogovorio dolazak Adama Soumarea iz Lillea kao njegovu zamjenu.

 

(Foto: Action Images)


Tagovi

Domagoj Vida

Ostale Vijesti