Veznjak Zenita nagradu za najboljeg igrača mjeseca dobio – dronom! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 10.04.20. | 16:20

Ono kad Putin kaže karantena...

Sezonu prije toga proveo je na Nou Campu, ali budući da nije uspio opravdati očekivanja Katalonaca otišao je put Rusije gdje je od samog starta postao najveća zvijezda lige.

Prilikom potpisa za Zenit, ultrasi slavnog ruskog kluba toliko su prosvjedovali da su čak radili i nerede po užem centru grada, a u svojem službenom priopćenju istaknuli su kako „crnci nisu dobrodošli u njihov klub“. Malo po malo, situacija na relaciji (ni krivog ni dužnog) Malcoma te ultrasa Zenita se malo primirila, a Brazilac ih je „kupio“ upravo svojim dobrim igrama.

Njegova se forma dizala iz dana u dan, a najbolje partije u ovoj sezoni odigrao je u posljednjih nekoliko prvnestvenih kola. Upravo radi toga, ruska liga ga je nagradila titulom igrača mjeseca, ali budući da je u St. Peterburgu, baš kao i ostatku Rusije, na snazi opća mobilizacija, tu istu nagradu Brazilcu je dostavio – dron.

Cijelu situaciju je snimio sam Brazilac te kasnije objavio na svojim društvenim mrežama, a svečanu dodjelu nagrade pogledajte u nastavku videa:

 

 

(foto: Reuters)

 


Tagovi

ZenitMalcom

Ostale Vijesti