Veznjak PSG-a: „U Barci nema reda, želim igrati samo za jedan klub!“ I nije jedini…

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 26.05.17. | 09:32

Barcelona je u problemima…

Kako izvještava španjolski nogometni portal Diario Gol, Marco Verratti, talijanski veznjak u redovima PSG-a, posljednji je u nizu igrača koji je Barceloni uručio „odbijenicu“.

Nije nikakva tajna kako je Verrati jedna od glavnih meta sportskog direktora kluba Roberta Fernandeza. Osim toga, i i Xavi Hernandez i Andres Iniesta već su označili Talijana kao njihovog nasljednika. Međutim, iako je Talijan u početku pokazao interes prema klubu s Camp Noua, situacija se u posljednjih nekoliko tjedana dramatično promijenila, tvrde španjolski novinari.

Naravno, veliki utjecaj u toj promjeni raspoloženja imao je način na koji su se sezone Barcelone i Reala privele kraju. „Želim igrati za Real Madrid“, navodno je izjavio Veratti, a prenosi Diario Gol.

Ukratko, nakon Thea Hernandeza i Vinicius Juniora, Verratti bi mogao biti treći igrač na koji je Barcelona „bacila oko, a koji će završiti u Realu… Da stvar bude gore za Barcu, Veratti nije jedini – španjolski novinari prenose kako su sličnog mišljenja i Paulo Dybala, Kylian Mbappe i Pierre-Emmerick Aubameyang. Prema svemu sudeći, Barcelona bi na ljeto, zbog nedostatka jasne vizije, uspjeha i općenito nesređene situacije u klubu, mogla imati problema u dovođenju pojačanja prve klase…

(Foto: Action Images)


Tagovi

transferiMarco Verratti

Ostale Vijesti